Μήνυμα του Γιάννη Ντουνιαδάκη (Υποναυάρχου του Πολεμικού Ναυτικού ε.α) υποψήφιου Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου με την “Λαϊκή Συσπείρωση”

Μήνυμα του Γιάννη Ντουνιαδάκη (Υποναυάρχου του Πολεμικού Ναυτικού ε.α)  υποψήφιου Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου με την “Λαϊκή Συσπείρωση”


Μήνυμα του Γιάννη Ντουνιαδάκη

(Υποναυάρχου του Πολεμικού Ναυτικού ε.α)

υποψήφιου Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου με την “Λαϊκή Συσπείρωση”

Λίγες ώρες πριν ξεκινήσει η εκλογική διαδικασία απευθύνομαι στις νέες και τους νέους, στους εργαζόμενους, στους μικρούς επιχειρηματίες των Δωδεκανήσων και των Κυκλάδων και τους καλώ να κρατήσουν γερά και να ρίξουν στην κάλπη το ψηφοδέλτιο με το γαρίφαλο της “Λαϊκής Συσπείρωσης” στην Περιφέρεια και στους Δήμους, το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές. Με αυτή την επιλογή θα ισχυροποιήσουμε στα νησιά μας τη δύναμη της διεκδίκησης των δικών μας αναγκών. Θα ανθίσει η λαϊκή αισιοδοξία κόντρα στην απογοήτευση, την εξαπάτηση, στην υποκρισία, στους εκβιασμούς.

Με την αποφασιστική ενίσχυση της “Λαϊκής Συσπείρωσης” και του ΚΚΕ το μήνυμα που θα στείλουμε θα είναι ξεκάθαρο και δυνατό: Οτι εδώ στα νησιά της υψηλής τουριστικής ανάπτυξης, εκτός από τους μεγαλοξενοδόχους και τους μεγάλους επιχειρηματίες που θησαυρίζουν, υπάρχουμε και όλοι εμείς: Οι εργαζόμενοι, οι νέοι, οι συνταξιούχοι,  οι αγρότες, και οι μικροί επιχειρηματίες που υποφέρουν από την φοροεπιδρομή, από τα εξαντλητικά ωράρια, από την ακρίβεια και τις μεγάλες ελλείψεις που υπάρχουν στην Υγεία, στην εκπαίδευση, στις υποδομές. 

Οι υποψήφιοι που στηρίζουν ή ανήκουν στο χώρο της ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ – ΚΙΝΑΛ (ΠΑΣΟΚ), που προεκλογικά προσποιούνται τους ανεξάρτητους και δίνουν αφειδώς υποσχέσεις “αγάπης και αφοσίωσης” προς στους νησιώτες, μετά τις εκλογές, θα είναι και πάλι μαζί στην απέναντι όχθη των δικών μας συμφερόντων.

Άλλωστε, αυτοί δεν έχουν μεγάλες διάφορες. Μάλιστα αν δεν είχαν προσωπικές και κομματικές φιλοδοξίες, αν δεν υπήρχαν τα επιμέρους συμφέρονται των μεγάλων επιχειρηματιών θα μπορούσαν κάλλιστα να βρίσκονται σε μια παράταξη!

Αυτοί δεν δείχνουν να τους απασχολούν θέματα όπως η αμφισβήτηση των συνόρων και των απειλών στο Αιγαίο. Αντίθετα με τους νησιώτες που ανησυχούν για τους κινδύνους που προέρχονται από την επιθετικότητα της Τουρκίας και την παρουσία του ΝΑΤΟ στις θάλασσές μας. Που γνωρίζουν ότι ΗΠΑ - ΕΕ και ΝΑΤΟ δεν προστατεύουν τα σύνορα και την ειρήνη στο Αιγαίο, αλλά αποτελούν απειλή και ότι πίσω από την πλάτη μας παζαρεύουν για τα δικά τους συμφέροντα.

Με την ψήφο σας τώρα στη “Λαϊκής Συσπείρωση” και στο ΚΚΕ δυναμώστε τη δική σας φωνή.

Γιατί εμείς είμαστε απέναντι στα μεγάλα συμφέροντα, τις αντιλαϊκές κυβερνήσεις, την ΕΕ.

Είμαστε σταθερά ταγμένοι με τη διεκδίκηση και την καθημερινή δράση, με τον αγώνα και την αλληλεγγύη για όλα όσα αφορούν τους νησιώτες, για το περιβάλλον, τα κυριαρχικά δικαιώματα, την ειρήνη.

Δώστε μας δύναμη να κάνουμε τη διαφορά.

Να γκρεμίσουμε την εγκληματική οργάνωση της “ναζιστικής” ΧΑ από τρίτο κόμμα, είναι ένα μαντρόσκυλο του συστήματος που βρομίζει τα νησιά μας.

Μόνο με ισχυρό ΚΚΕ θα ανασάνει και θα γίνει πιο δυνατός ο λαός!

Θα ανοίξουμε το δρόμο στην ελπιδοφόρα λαϊκή αντεπίθεση.