Μηνάς Γ. Χατζηαντωνίου: Είμαι παρών με το συνεπή δικό μου τρόπο

Μηνάς Γ. Χατζηαντωνίου: Είμαι παρών με το συνεπή δικό μου τρόπο

Μηνάς Γ. Χατζηαντωνίου
Υπεύθυνος α)ΠΑ.Ν.ΔΗΜ.Α -Κως 2040,
β) ΔΡ.Ε.Π.ΠΟ «ΦΑΙΝΑΡΕΤΗ»
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κω
με την παράταξη «ΟΡΑΜΑ + ΔΡΑΣΗ

Συνδημότισσες και συνδημότες μου

ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΩΝ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΕΠΗ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΡΟΠΟ

ΕΠΙΜΕΝΩ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΨΗΦΟ

ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΘΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΛΟΓΟ

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΕΛΛΟΝ!

Πέρασαν 3 μήνες από τη δημοσιοποίηση της απόφασης μου να είμαι υποψήφιος δήμαρχος δημιουργώντας την «ΠΑΝΔΗΜΑ-ΚΩΣ 2040».

Αξίζει και είναι χρήσιμο να είστε ενημερωμένοι όσο το δυνατόν περισσότεροι για την αλήθεια και την ουσία των λόγων, που με έκαναν να πάρω αυτή την απόφαση, αλλά και των αρχών, των θέσεων ,των στόχων, των πρακτικών μου μέχρι τώρα.

Να ξέρετε πάνω σε ποια βάση και με ποια προοπτική επιμένω να ζητώ τη ψήφο σας, συνεργαζόμενος με την παράταξη «ΟΡΑΜΑ+ ΔΡΑΣΗ» με υποψήφια δήμαρχο την Ιωάννα Ρούφα- Έψιμου.

           Δεν πρόκειται να επαναλάβω όσα είπα και έγραψα μέχρι τώρα! Αν σας ενδιαφέρει, μελετήστε τα ξανά, ή ενημερωθείτε ουσιαστικά και υπεύθυνα , όσο είναι ακόμα καιρός. Θα ήταν ελπιδοφόρο αν ορισμένοι συμπολίτες, μας, πολιτικές, κοινωνικές, επαγγελματικές επιστημονικές, ή πολιτιστικές ομάδες και βεβαίως οι δημοσιογράφοι θα αφιέρωναν περισσότερο χρόνο να συνειδητοποιήσουν το διαφορετικό, το καινοτόμο, μα ταυτόχρονα το ζητούμενο και αυτονόητο, που εκφράζω προσωπικά και με την «ΠΑΝΔΗΜΑ-ΚΩΣ 2040». Έτσι ίσως υπήρχε η πιθανότητα να αναλυθεί και να αναδειχθεί αυτό, συμβάλλοντας στην αναγκαία αλλαγή οπτικής και προοπτικής της πορείας του τόπου μας. Η κλασική απάντηση που περιμένω είναι ότι δεν έκανα συγκεκριμένες προγραμματικές δηλώσεις και κινήσεις.

Ωστόσο εδώ είναι η διαφορά! Για όλα κατέθεσα τη θέση και τη στάση μου! Το ζητούμενο και η πρόκληση μου είναι η αυτόβουλη και συνειδητή ενεργοποίηση των πολιτών από όποια θέση και αν βρίσκονται.

Παρά την εκτίμηση τους στο πρόσωπο μου και την άμεση φιλοξενία από τα ΜΜΕ των κειμένων, που προσωπικά απέστειλα, μια με το φόρτο της εργασίας τους, μια με το άλλοθι ή με τη γενική άποψη ότι αυτό που προτείνω, φαντάζει ως εξωπραγματικό αναλώνονται με αναμασήματα και κοκορομαχίες των επίπλαστων πρωταγωνιστών των εκλογών για τις μικροπροσωπικές και συντεχνιακές στην ουσία συμφεροντολογικές αντιπαραθέσεις τους.              

Σας κατέθεσα εδώ και χρόνια τον τρόπο που λειτουργώ με βάση το πώς θα έπρεπε να είναι η πολιτική στη ζωή μας, αλλά και το πως θα έπρεπε να συμπεριφέρονται οι πολιτικοί και οι πολίτες στο παρόν και την καθημερινότητα, έχοντας καθαρό ονειροστόχο για το μέλλον.

Απομένουν 10 σχεδόν ημέρες μέχρι να πάμε στις κάλπες! Καλώς ή κακώς σας επισκέπτονται και σας χαιρετούν με τον τρόπο τους πλήθος και ορδές υποψηφίων! Από τη μια το θέλετε, το θεωρείτε τιμή και δέσμευση και από την άλλη το κοροϊδεύετε ή το επικρίνετε!

           Μην περιμένετε από μένα να κάνω προεκλογικά τα ίδια!

Αν θέλετε να υπάρχει μια καθαρή φωνή για το κοινό καλό όλων μας και όχι για το συμφέρον των μεγάλων ή τα μικροσυμφέροντα, για να υπάρξει εποικοδομητική συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο και να παίρνονται ουσιαστικές αποφάσεις, για να είμαστε πραγματικά ενωμένοι κι ευτυχισμένοι στην καθημερινότητα μας και να προσβλέπουμε σε ένα σίγουρο μέλλον για μας και τα παιδιά μας δώστε μου με θετική σκέψη και με την καρδιά σας την ψήφο σας!

Ψηφίστε «ΟΡΑΜΑ+ΔΡΑΣΗ», Μηνά Χατζηαντωνίου του Γεωργίου, στη Δημοτική Ενότητα Κω.

Είναι η 3η φορά που ψηφίζουμε για τον ενιαίο δήμο του νησιού μας, με τις 3 δημοτικές ενότητες. Μετά τις εκλογές θα απομένουν 3 σημαντικοί μήνες προετοιμασίας μέχρι την ανάληψη των καθηκόντων και θέσεων της νέας δημοτικής αρχής, των δημοτικών και τοπικών Συμβούλων (1η Σεπτεμβρίου 2019).

Συνδημότες και συνδημότισσες μου

Εάν πάρω υπόψη μου το αποτέλεσμα, τον τρόπο που ψηφίσαμε και κυρίως που ενεργήσαμε ως πολίτες τις 2 προηγούμενες φορές και παρατηρώντας τη νοοτροπία και την ατμόσφαιρα της προεκλογικής αυτής περιόδου θα έλεγα ότι : « Εάν το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού, το τρις … ανδρός και γυναικός ασόφου».

Ευελπιστώ στη σοφή απόφαση και ψήφο σας!

Ευχαριστώ ολόκαρδα!

Κως 13.5.19 ΜΓΧ

Manolis Xatziantoniou desk