Θ. Μουζουράκης : “Οι μάσκες έπεσαν! Ιδού η επίσημη ανακοίνωση του Σύριζα που δίνει το χρίσμα στον κ. Νικηταρά, ο οποίος πλέον είναι ο κυβερνητικός υποψήφιος.”

Θ. Μουζουράκης : “Οι μάσκες έπεσαν! Ιδού η επίσημη ανακοίνωση του Σύριζα που δίνει το χρίσμα στον κ. Νικηταρά, ο οποίος πλέον είναι ο κυβερνητικός υποψήφιος.”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Θεόφιλος Μουζουράκης : “Οι μάσκες έπεσαν! Ιδού η επίσημη ανακοίνωση του Σύριζα που δίνει το χρίσμα στον κ. Νικηταρά, ο οποίος πλέον είναι ο κυβερνητικός υποψήφιος.”

“Οι μάσκες έπεσαν οριστικά. Δεν υπάρχει πλέον ούτε φύλο συκής για κάποιους για να καλύψει το μέγεθος της συναλλαγής.

Ο Σύριζα με επίσημη ανακοίνωση του για τους υποψηφίους που υποστηρίζει σε όλη την Ελλάδα, ανακοινώνει ότι στηρίζει την υποψηφιότητα του κ. Νικηταρά για το Δήμο της Κω.

Ιδού τα πειστήρια για όποιον αμφιβάλλει:

https://www.naftemporiki.gr/story/1474994/syriza-oi-upopsifioi-pou-stirizei-stis-autodioikitikes-ekloges

https://www.dimokratiki.gr/13-05-2019/oi-syndyasmoi-se-perifereia-kai-dimoys-poy-stirizei-o-syriza-sta-dodekanisa/

Ο κ. Νικηταράς είναι πλέον επισήμως κομματικός υποψήφιος, ο υποψήφιος της κυβέρνησης.

Έτσι εξηγείται γιατί δεν μιλάει για την μεγάλη καθυστέρηση στα έργα στο λιμάνι. Κυρίως όμως έτσι εξηγείται γιατί έχει καταπιεί τη γλώσσα του για το ζήτημα της μεταφοράς παράνομων μεταναστών από άλλες περιοχές στην Κω για να μας μετατρέψουν σε χώρο εγκλωβισμού.

Προφανώς όλα αυτά είναι στο πακέτο της συμφωνίας.

Φυσικά πρέπει να “συγχαρούμε” και τον Πρόεδρο της Τοπικής της Νέας Δημοκρατίας κ. Χόνδρο που κατόρθωσε το ακατόρθωτο : να είναι ο πρώτος Πρόεδρος Τοπικής της Νέας Δημοκρατίας που συμμετέχει σε ψηφοδέλτιο του Σύριζα.

Όλοι αυτοί παίζουν παιχνίδια, δεν τους ενδιαφέρει η Κως. Πολύ ευχαρίστως είναι με τις μειοψηφικές και εθνικά επικίνδυνες θέσεις του Σύριζα στο μεταναστευτικό, μόνο και μόνο γιατί ο Γιώργος Κυρίτσης έχει διαφορετική άποψη και υπερασπίζεται την τουριστική ταυτότητα της Κω, δεν αποδέχεται τη μεταφορά παράνομων μεταναστών.

Όλοι αυτοί είναι ικανοί για όλα, τους καθοδηγεί το μένος και το μίσος τους απέναντι στον Γιώργο Κυρίτση και την παράταξη μας.

Οι πολίτες της Κω όμως θα τους δώσουν περήφανη απάντηση στις 26 Μαΐου.”

ADVERTORIALS