Αγανάκτηση των επιβατών που έρχονται από την Τουρκία, για τις καθυστερήσεις στο διαβατηριακό έλεγχο στο λιμάνι της Κω. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Αγανάκτηση των επιβατών που έρχονται από την Τουρκία, για τις καθυστερήσεις στο διαβατηριακό έλεγχο στο λιμάνι της Κω. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Απίστευτη ταλαιπωρία για τους επιβάτες που επισκέπτονται την Κω με τα ημερόπλοια από τα απέναντι τουρκικά παράλια.

Οι καθυστερήσεις στον διαβατηριακό έλεγχο είναι πολύωρες με αποτέλεσμα οι τουρίστες αλλά και όσοι επισκέπτονται το νησί μας για δουλειές να περιμένουν για τον έλεγχο ακόμα και πάνω από 2 ώρες.

Αιτία είναι κατά κύριο λόγω οι τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό με τους ανθρώπους οι οποίοι εργάζονται στον διαβατηριακό έλεγχο να κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες,κάτω από δύσκολες συνθήκες για την εξυπηρέτηση του κόσμου.

Το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου έχει στείλει δύο επίσημες επιστολές τόσο στον Αναπληρωτή Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Σαντορινιό Νεκτάριο όσο και στην Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Γεροβασίλη Όλγα, αναφέροντας τόσο το τεράστιο πρόβλημα έλλειψης προσωπικού όσο και τις συνθήκες που επικρατούν στον χώρο.

Το Kosnews24.gr επικοινώνησε με τον Πρόεδρο του Τουριστικού Τμήματος του ΕΒΕΔ Σαράντη Δημήτρη ο οποίος δήλωσε στο Kosnews24.gr πως οι συνθήκες είναι απαράδεκτες με τους υπαλλήλους να υπερβάλλουν εαυτόν, έτσι ώστε να εξυπηρετηθεί ο κόσμος.

ice_screenshot_20190510-110837.png

ice_screenshot_20190510-110856.png 

.

ADVERTORIALS