Με τον Θεοδόση Νικηταρά, ο Παύλος Κουζούκας

Με τον Θεοδόση Νικηταρά, ο Παύλος Κουζούκας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Παύλος Κουζούκας

Ο συνδημότης μας από το Πυλί Παύλος Κουζούκας εντάσσεται από σήμερα στο δυναμικό της «ΙΣΧΥΡΗΣ ΚΩ», δυναμώνοντας το ψηφοδέλτιο της παράταξης ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης του Μαϊου.

Ο Παύλος Κουζούκας, ελεύθερος επαγγελματίας, δήλωσε ότι αποδέχτηκε την πρόταση του Θεοδόση Νικηταρά να συμμετάσχει στον αγώνα των δημοτικών εκλογών για να βοηθήσει στη συλλογική προσπάθεια να αλλάξουν τα πράγματα στον τόπο μας και η κοινωνία μας να αντιμετωπίσει ενωμένη τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής.

«Οι νέοι του νησιού μας αγωνιούν για το μέλλον αλλά είναι αποφασισμένοι να αγωνιστούν για να γίνει η Κως ισχυρή, με ενότητα και συνεργασία» δήλωσε ο Παύλος Κουζούκας και συμπλήρωσε ότι «οι νέοι και οι νέες της Κω εμπιστεύονται τον Θεοδόση Νικηταρά, γιατί έχει αποδείξει πως εκφράζει το νέο που έχουν ανάγκη οι ίδιοι και η κοινωνία του νησιού μας. Την ενότητα και συνεργασία όλων».

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς καλωσόρισε στην παράταξη τον Παύλο Κουζούκα «…ένα νέο και δημιουργικό παιδί του τόπου μας, όπως είπε και τόνισε πως …δημιουργούμε μαζί με τους νέους μας την ισχυρή Κω του μέλλοντος».

ADVERTORIALS