Mε τον Θεοδόση Νικηταρά η Διονυσία Καμπούρη και ο Αντώνης Σπέρμπης

Mε τον Θεοδόση Νικηταρά η Διονυσία Καμπούρη και ο Αντώνης Σπέρμπης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Mε τον Θεοδόση Νικηταρά η Διονυσία Καμπούρη και ο Αντώνης Σπέρμπης

Δύο νέους υποψήφιους από την Κέφαλο, με δυναμική, γνώση και αγάπη για τον τόπο τους, ανακοινώνει σήμερα η «Ισχυρή Κως».

Την Διονυσία Καμπούρη και τον Αντώνη Σπέρμπη.

Η Διονυσία Καμπούρη, με σπουδές Οικονομικών και Γαλλικής Φιλολογίας στο New York University, διατηρεί έντονο ενδιαφέρον για την τοπική κοινωνία και παρουσιάζει συνεχή δράση προσφέροντας μέσα από τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων Κεφάλου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο και το Δ.Σ. του Αθλητικού Συλλόγου «Αίολος» με ιδιαίτερη ενασχόληση στις ακαδημίες καλαθοσφαίρισης.

Αποδέχτηκε την πρόταση του Θεοδόση Νικηταρά να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρής Κω» δηλώνοντας χαρακτηριστικά «…αγαπάω πολύ τον τόπο μου και θα ήθελα να προσφέρω σε αυτόν ότι μπορώ. Πιστεύω στην ομαδικότητα, στην αλληλεγγύη, στην παιδεία. Δυσκολίες υπάρχουν παντού αλλά με επιμονή, υπομονή και ευαισθησία μπορούμε όλοι μαζί να πετύχουμε πολλά. Σίγουρα υπάρχουν εμπόδια αλλά αυτά δεν πρέπει να μας αποτρέπουν από το να δουλεύουμε για το καλό του τόπου μας».

Ο Αντώνης Σπέρμπης, Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Κεφάλου, με συνεχή και πολύπλευρη δραστηριότητα και προσφορά στην τοπική κοινωνία, δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας.

Στην συνάντησή του με τον υποψήφιο Δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά δήλωσε «…ανακοινώνω την υποστήριξη μου στην «Ισχυρή Κω» και στον Θεοδόση Νικηταρά με τον οποίο θα είμαι υποψήφιος γιατί μόνο με σκληρή δουλειά και πολιτικό ήθος μπορούμε να δημιουργήσουμε καλύτερες προοπτικές για όλους.

Οι επαγγελματίες του νησιού μας οφείλουν να έχουν ρόλο και λόγο στα κέντρα λήψης των αποφάσεων με τη γνώση και την εμπειρία τους, ώστε η Κως να γίνει ξανά ένα νησί φιλόξενο και δημιουργικό για αυτούς και όλους τους συμπατριώτες μας.

Να γίνει ξανά το ζωντανό νησί με την ακμάζουσα τοπική αγορά και οικονομία που θα είναι προορισμός για κάθε Έλληνα ή ξένο επισκέπτη χωρίς να ξεχνά τις παραδόσεις και την ιστορία του».

ADVERTORIALS