ΜΑΡΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΣΚΟΥΦΕΖΗ: “Συνεχίζουμε ΜΑΖΙ με τον Γιώργο Κυρίτση και τη Δύναμη Αλλαγής-Κως 2023”

ΜΑΡΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΣΚΟΥΦΕΖΗ: “Συνεχίζουμε ΜΑΖΙ με τον Γιώργο Κυρίτση και τη Δύναμη Αλλαγής-Κως 2023”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΜΑΡΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΣΚΟΥΦΕΖΗ: “Συνεχίζουμε ΜΑΖΙ με τον Γιώργο Κυρίτση και τη Δύναμη Αλλαγής-Κως 2023”

Το 2010 δέχτηκα την πρόσκληση του Γιώργου Κυρίτση να συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές.

Ήταν μια πρωτόγνωρη, για μένα διαδικασία, δεν ήταν όμως η πρώτη φορά, που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, συμμετείχα σε κοινές προσπάθειες που αφορούσαν τον τόπο μου.

Πάντα με διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς.

Μαθήτρια στο 15μελές, φοιτήτρια στο συνδικαλιστικό κίνημα της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ενεργό μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αντιμάχειας, πάντα παρούσα στα δρώμενα της Αντιμάχειας και του Μαστιχαρίου μας.

Οι συμπολίτες μου με τίμησαν με την ψήφο τους και την εκλογή μου στην πρώτη εμφάνιση μου στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και υπηρέτησα την περίοδο 2010-2014 το τοπικό συμβούλιο από τη θέση της μειοψηφίας.

Πάντα παρούσα, όχι μόνο στις συνεδριάσεις του Τ.Σ. αλλά και όπου αλλού χτυπούσε η καρδιά της Αντιμάχειας και του Μαστιχαρίου.

Ήταν η περίοδος που απαξιώθηκαν τα τοπικά Συμβούλια, η περίοδος που Αντιμάχεια και Μαστιχάρι είδαν μόνο δύο (2) έργα, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των συναδέλφων μου της τότε πλειοψηφίας.

Ήταν τότε που Δήμαρχος, Αντιδήμαρχοι και δημοτική Αρχή έβλεπαν το νησί μέχρι την είσοδο της Πόλης…

Το 2014 οι συμπολίτες μου με τίμησαν με την εκλογή μου στη θέση της Προέδρου.

Για μένα ήταν η πιο δημιουργική περίοδος της ζωής μου.

Όλοι μαζί, σύμβουλοι πλειοψηφίας και μειοψηφίας δώσαμε τις δυνάμεις μας για την Αντιμάχεια και το Μαστιχάρι μας.

Το Τ.Σ. απέκτησε λόγο και ρόλο γιατί αυτή είναι η θέση του Δημάρχου Γ. Κυρίτση που ήταν πάντα δίπλα μας.

Αυτή την περίοδο (2014-2019) σχεδιάσαμε και αποφασίσαμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μέσα από τις λαϊκές συνελεύσεις εικοσιένα (21) έργα, από τα οποία μέχρι τώρα έγιναν τα δεκατέσσερα (14) και επτά (7) είναι σε εξέλιξη αλλάζοντας την εικόνα της Αντιμάχειας και του Μαστιχαρίου.

Σε αυτά δεν περιλαμβάνεται το μεγάλο έργο της αποχέτευσης που είναι σε εξέλιξη και ο καθορισμός της ζώνης λιμένα Μαστιχαρίου που θα δώσουν επιτέλους λύση τόσο στην προστασία του περιβάλλοντος όσο και στην ανάπτυξη.

Πετύχαμε πολλά. Μπορούσαμε ίσως περισσότερα.

Όμως σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο, με τις χρονιές του μεταναστευτικού και του μεγάλου σεισμού, όχι μόνο σταθήκαμε όρθιοι αλλά πετύχαμε και ένα μικρό άθλο.

Για όλα όσα δεν προλάβαμε είμαι η πρώτη που θα πω: «ναι θάθελα να είχαν γίνει».

Πόσα όμως μπορείς να προλάβεις σε μια δημοτική περίοδο;

Νιώθω όμως ικανοποιημένη με όσα καταφέραμε και σήμερα μπορώ να κοιτάξω καθεμία και καθένα από τους συμπολίτες μου στα μάτια, γιατί τίμησα την εντολή τους, έχοντας ένα έργο ορατό και μετρήσιμο.

Αποφάσισα να είμαι ξανά υποψήφια, στις δημοτικές εκλογές που έρχονται, με τη Δύναμη Αλλαγής-Κως 2023 και τον Γιώργο Κυρίτση, γιατί πιστεύω απόλυτα ότι ΜΑΖΙ μπορούμε να πετύχουμε ακόμα περισσότερα για το νησί μας.

Η αγάπη που απλόχερα μου έδωσαν οι συμπολίτες μου, μου δίνει τη δύναμη να συνεχίσω διαβεβαιώνοντας όλες και όλους ότι το μόνο που θέλω είναι να υπηρετήσω τον τόπο μου με ανιδιοτέλεια και ειλικρίνεια όπως κάνω μέχρι σήμερα, εξακολουθώντας να κοιτάζω όλους καθαρά στα μάτια λέγοντας μόνο την αλήθεια γι’ όλα όσα αφορούν τον τόπο μου και μπορώ να κάνω γι’ αυτόν και τους ανθρώπους του.

ADVERTORIALS