Κατερίνα Βαρκά, «Όραμα & Δράση»: Η Ιωάννα Ρούφα είναι κοντά στον πολίτη

Κατερίνα Βαρκά, «Όραμα & Δράση»:  Η Ιωάννα Ρούφα είναι κοντά στον πολίτη

Κατερίνα Βαρκά, «Όραμα & Δράση»:

Η Ιωάννα Ρούφα είναι κοντά στον πολίτη

Την πεποίθηση, ότι η επικεφαλής της Παράταξης «Όραμα & Δράση» και υποψήφια Δήμαρχος Κω Ιωάννα Ρούφα – Έψιμου, είναι ένας άνθρωπος που βοηθάει όπου μπορεί και βρίσκεται συνεχώς κοντά στον πολίτη και την ίδια «τακτική» θα διοικήσει το Δήμο, εξέφρασε, μιλώντας στο Ράδιο «Έκφραση 97», η υποψήφια με το «Όραμα & Δράση», Κατερίνα Βαρκά.

Μιλώντας στη δημοσιογράφο Καλλιόπη Δανελάκη, η Κ. Βαρκά, υπογράμμισε ότι η Παράταξη έχει πολύ αξιόλογα άτομα στις γραμμές της, τονίζοντας ότι όλοι νιώθουν ότι βρίσκονται σε μια οικογένεια, κάθε φορά που η Ιωάννα Ρούφα είναι παρούσα.

Αναφερόμενη στην Κέφαλο, ιδιαίτερη πατρίδα της μητέρας της, επεσήμανε ότι πρόκειται για ένα πολύ παραμελημένο χωριό, οι κάτοικοι του οποίου, νιώθουν αποκομένοι από το υπόλοιπο νησί, ενώ πρόσθεσε ότι κανένα ουσιαστικό έργο, δεν έχει γίνει τα τελευταία χρόνια εκεί.

Η Κ. Βαρκά, κάλεσε τους δημότες να ψηφίσουν, όχι με βάση οικογενειακά κριτήρια, αλλά επιλέγοντας αυτούς που πιστεύουν ότι θα κάνουν καλό στον τόπο μας, ενώ, αναφερόμενη στην υποψηφιότητά της, δήλωσε: «Οι δυσκολίες που έχω περάσει στη ζωή μου, με έκαναν πολύ δυνατή. Αυτή τη δύναμη θέλω να μοιραστώ με τους ανθρώπους του νησιού μου. Ξέρω να παλεύω, γιατί έχω παλέψει για τη ζωή μου».

Το σχετικό λινκ:

https://www.youtube.com/watch?v=U_H45q_mejo&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2bM-m146GctTzdXz9qt169BOeG4R45vnVHU3Qis2BVmnPu4pdFuxcPVGk

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Όραμα & Δράση»

Manolis Xatziantoniou desk