Καθαρή νίκη στις Ευρωεκλογές, το μήνυμα της αποψινής εκδήλωσης του Σύριζα στην Κω - Τ΄ άκουσε και ο Κυρίτσης για τη διαχείριση του προσφυγικού

Το απόγευμα της Τρίτης 9 Απριλίου πραγματοποιήθηκε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στην Κω, με ομιλητές τους υποψήφιους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Αρβανίτη & Γιονούς Μουχαμεντί, στο Ξενοδοχείο Κως.
Το στέλεχος της τοπικής Οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ Κω Σωτήρης Μπουζιώτας άνοιξε την εκδήλωση, ενώ η Διονυσία Κασσιώτη προλόγισε τους δύο υποψήφιους Ευρωβουλευτές.
Ο κ. Μοχαμέντι σημείωσε ότι πλέον η εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό έχει αλλάξει προς το θετικό σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, καθώς φάνηκε πως η πολιτική του Σύριζα είναι ο τρόπος για να βγει η χώρα από την κρίση.
Την τιμητική του είχε και ο Δήμαρχος Κω Κυρίτσης Γιώργος, όταν ο κ. Αρβανίτης σχολίασε την περίοδο των αυξημένων μεταναστευτικών και προσφυγικών ροών προς την Κω λέγοντας χαρακτηριστικά:
Οι πολίτες της Κω έφερναν ρύζι, ψωμί ό,τι μπορούσε ο καθένας, εκείνη την εποχή άκουγα τα ουρλιαχτά του Δημάρχου Κω που δεν μπορώ να πω ότι με ικανοποίησαν ως πολίτη ιδιαίτερα. Καταρχήν έπρεπε να ησυχάσει τον πληθυσμό του, το ποίμνιο του, τον τόπο. Έδειξε μια εικόνα για το νησί κατά την γνώμη μου, που δεν αρμόζει στο νησί, στη δημοκρατική του παράδοση και στην αισθητική του. Είχαμε δύο κόσμους πάλι του Δημάρχου και του λαού και έκανε ζημιά.