Αύριο στο λογιστήριο της Μαρίνας Κω στέλεχος της ''ΙΣΧΥΡΗ ΚΩΣ'', για την ανάλυση του υπολοίπου. Οι δηλώσεις Νικηταρά για την επιστολή Μαραγκού

Αύριο στο λογιστήριο της Μαρίνας Κω στέλεχος της ''ΙΣΧΥΡΗ ΚΩΣ'', για την ανάλυση του υπολοίπου. Οι δηλώσεις Νικηταρά για την επιστολή Μαραγκού

Θα οριστεί ορκωτός λογιστής στη Μαρίνα της Κω την 1η Σεπτεμβρίου, με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κω, εάν στο τιμόνι του Δήμου βρίσκεται η ''Ισχυρή Κως'', ανακοίνωσε για ακόμη μια φορά ο Θεοδόσης Νικηταράς.

Λέγοντας πως όταν παρέλαβε την επιστολή του κ. Μαραγκού για τα ταμειακά διαθέσιμα της επιχείρησης, είπε αστειευόμενος σε συνεργάτη του ο κ. Νικηταράς ''βρε μπας είναι πρωταπριλιά και μας έστειλαν κάτι άλλο'' , αδυνατώντας όπως δήλωσε να πιστέψει αυτά που έβλεπε το ότι σύμφωνα με τα οικονομικά στοιχεία της επιχείρησης το υπόλοιπο ταμείου για τον Φεβρουάριο του 2019 ήταν 473.361,57.

Ο κ. Νικηταράς επανέλαβε πως ο Δήμαρχος Κω τον Ιανουάριο του 2019 κατά τη διάρκεια της κοπής της πίτας της επιχείρησης ανέφερε πως τα ταμειακά διαθέσιμα ήταν πάνω από 1 εκατ. ευρώ, ενώ και ο κύριος Μαραγκός κατά τη συνάντηση με τον κ. Νικηταρά πριν ένα μήνα περίπου δήλωσε πως τα ταμειακά διαθέσιμα ήταν 1 εκατ. ευρώ.

Ο κ. Νικηταράς διερωτήθηκε για το εάν πρόκειται για εξαπάτηση, λέγοντας μάλιστα πως εάν είναι, πρόκειται για κορυφαία πολιτική εξαπάτηση και εάν αυτό συνέβαινε στο εξωτερικό δεν θα έμεναν στη θέση τους ούτε ένα λεπτό, σημειώνοντας πως θα έπρεπε να έχουν παραιτηθεί από ευαισθησία.

Ο επικεφαλής της παράταξης ''ΙΣΧΥΡΗ ΚΩΣ'' έδωσε και μια είδηση, δηλώνοντας πως αύριο το πρωί ( 2/4/19) θα μεταβεί στο λογιστήριο της Μαρίνας Κω στέλεχος της παράταξης και θα ζητήσει εγγράφως την ανάλυση του υπολοίπου.

Μάλιστα ο κ. Νικηταράς σημείωσε πως το ποσό που θα βρεθεί στα χρηματοκιβώτια της επιχείρησης, θα ζητήσει να κατατεθεί στην τράπεζα και να δει το αποδεικτικό της κατάθεσης.

ADVERTORIALS