Ο Π. Αβρίθης με αφορμή την χθεσινή απόφαση του Δ. Σ. της Κω για την εκποίηση δημοτικού ακινήτου - ''ΑΝΗΘΙΚΗ και ΑΠΑΤΗΛΗ για τον Κώο Δημότη''

Ο Π. Αβρίθης με αφορμή την χθεσινή απόφαση του Δ. Σ. της Κω για την εκποίηση δημοτικού ακινήτου - ''ΑΝΗΘΙΚΗ και ΑΠΑΤΗΛΗ για τον Κώο Δημότη''

ΔΗΛΩΣΗ

Με αφορμή την χθεσινή απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Κω γιά την εκποίηση δημοτικού ακινήτου, με νομιμοφανή διαδικασία, σε δημότη μας έχω ν’ αναφέρω τα ακόλουθα.

Πάντα πίστευα και πιστεύω ότι η προσφορά στα κοινά του τόπου έχει να κάνει και με την εξυπηρέτηση του υγιή επιχειρηματία που μπορεί να προσφέρει στον τόπο και να δημιουργήσει θέσεις εργασίας. Στη λογική αυτή ποτέ δεν ήμουν αντίθετος και στην εκποίηση ακινήτων ομόρων επιχειρήσεων που εξυπηρετούν τον σκοπό αυτό. Η συγκεκριμένη όμως απόφαση του δημοτικού συμβουλίου προσβάλλει το δημόσιο αίσθημα και την ηθική που επιβάλλεται στην άσκηση δημόσιας εξουσίας. Το συγκεκριμένο ακίνητο φαίνεται μεν μη άρτιο και μη οικοδομήσιμο όμως ενδιαφέρει συγκεκριμένο επιχειρηματία ο οποίος πληροφορήθηκα ότι έκανε και παρέμβαση στο δημοτικό συμβούλιο. Το ακίνητο βρίσκεται εντός της Κοινότητας Κεφάλου Κω απέναντι από μία  επιχείρηση του συγκεκριμένου επιχειρηματία και τον συγχαίρω γι’ αυτό. Η πώληση όμως του ακινήτου είναι λίαν ασύμφορη για τον δήμο και κατ’ επέκταση για τον Κώο Δημότη αφού θα μπορούσε να είχε γίνει μίσθωση μακρόχρονη του ακινήτου για την δημιουργία πάρκινγκ κατ’ αρχήν, θα μπορούσε ο ίδιος ο Δήμος να είχε βοηθήσει όχι μόνο την επιχείρηση αλλά και το χωριό ολόκληρο με την κατασκευή πάρκινγκ.

Η απόφαση αυτή για την πώληση ακινήτου μη άρτιου και μη οικοδομήσιμου το οποίο σας διαβεβαιώ ότι θα γίνει άρτιο και οικοδομήσιμο μέσα από συγκεκριμένη διαδικασία με δύο εναλλακτικούς τρόπου όπως πληροφορούμαι είναι ΑΝΗΘΙΚΗ και ΑΠΑΤΗΛΗ για τον Κώο Δημότη. Θεωρώ ότι ο Δημότης της Κω και ειδικά οι κάτοικοι της Κεφάλου θα πρέπει άμεσα να αντιδράσουν σ’ αυτό που γίνεται. Παραμονές των εκλογών μία τέτοια απόφαση είναι σκάνδαλο για την κοινωνία της Κω η οποία θα πρέπει να δείξει ότι έχει αντανακλαστικά.  

Κύριοι όσοι ψηφίσατε θετικά στην απόφαση αυτή είσθε λίγοι για την άσκηση δημόσιας εξουσίας και επιφυλάσσομαι προσωπικά και για περαιτέρω ενέργειες.

Γνωρίζω την λάσπη την οποία θα προσπαθήσετε να αποδώσετε στο πρόσωπο μου όμως για ό,τι πρέπει να αποδοθεί δίκαιο στην συνείδηση του Κώου Δημότη θα το αναφέρω.

ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΌΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΒΡΙΘΗΣ

ADVERTORIALS