Με τον Θεοδόση Νικηταρά, ο Ζαχαρίας Κελαδίτης

Με τον Θεοδόση Νικηταρά, ο Ζαχαρίας Κελαδίτης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Ζαχαρίας Κελαδίτης

Την υποψηφιότητα ενός νέου επιστήμονα, τελειόφοιτου στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης Πανεπιστημίου Κρήτης, ανακοινώνει σήμερα η «ΙΣΧΥΡΗ ΚΩΣ».

Πρόκειται για τον 23χρονο Ζαχαρία Κελαδίτη από το Ασφενδιού,. Ο Ζαχαρίας Κελαδίτης αποδέχτηκε την πρόταση του Θεοδόση Νικηταρά να συμμετάσχει στην εκλογική αναμέτρηση του Μαϊου δηλώνοντας «…η πρόταση του Θεοδόση δεν αποτελεί τιμή μόνο για εμένα αλλά και για τη νέα γενιά του νησιού μας. Για να δημιουργήσουμε όλοι μαζί μια κοινωνία με αρχές και αξίες, που δε θα διαχωρίζει τους δημότες, που θα μας ενώνει όλους σε κοινούς στόχους, που θα σέβεται την αξιοπρέπεια καθενός. Ειδικά για τους νέους ανθρώπους που γνωρίζουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε δύσκολο παρόν και αβέβαιο μέλλον αυτά που ζήσαμε τα τελευταία χρόνια με ανούσιες προσωπικές αντιπαραθέσεις, με έλλειψη διαλόγου και συνεργασίας, πρέπει να περάσουν στο παρελθόν» και συνέχισε ο Ζαχαρίας Κελαδίτης «…πιστεύω ότι ο Θεοδόσης Νικηταράς σηματοδοτεί την ποιοτική αλλαγή που έχει ανάγκη η κοινωνία μας. Προσωπικά αποτελεί πρόκληση για εμένα η συμμετοχή μου στο στίβο της τοπικής πολιτικής και μια νέα εμπειρία πέρα από τα έδρανα του Πανεπιστημίου».

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς υποδέχτηκε με χαρά τον Ζαχαρία Κελαδίτη και τόνισε πως «…οι νέοι της Κω, με αρχές και αξίες, δίχως ιδιοτέλεια και αποκλεισμούς, πρέπει και μπορούν να χαράξουν νέους δρόμους για την κοινωνία μας, το νησί μας και το δικό τους μέλλον. Ο Δήμαρχος, και ο Δήμος στο σύνολό του, θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειές τους, με ισότιμη αντιμετώπιση δίχως αποκλεισμούς».

Manolis Xatziantoniou desk