Η Κραυγή αγωνίας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναὴλ, στον Υπουργό Υγείας. ΒΙΝΤΕΟ

Η Κραυγή αγωνίας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναὴλ, στον Υπουργό Υγείας. ΒΙΝΤΕΟ

Οι δηλώσεις του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κώου καὶ Νισύρου κ. Ναθαναὴλ , απευθυνόμενος στον Υπουργό Υγείας κ. Ξανθό Ανδρέα, για την κατάσταση που επικρατεί στο νοσοκομείο μας και τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του προσωπικού του.


'' Θέλω να σας παρακαλέσω ως επίσκοπος της τοπικής εκκλησίας, να δείτε λίγο το θέμα του νοσοκομείου μας. Υπάρχουν κλινικές με ένα γιατρό που σημαίνει οι κλινικές αυτές δεν έχουν κανένα γιατρό, γιατί αν ένας γιατρός δεν μπορεί να κάνει ένα μπάνιο και να ξεκουραστεί είναι άχρηστος. Υπάρχουν άλλες κλινικές στο νοσοκομείο μας που έχουν δύο γιατρούς αλλά έχουν πάρα πολύ κόσμο και το καλοκαίρι όταν αυξάνεται αυτός ο κόσμος κατά 1500% ή 2000% καταλαβαίνετε ότι εγώ ως επίσκοπος όταν πάω και βλέπω μια γιατρό να κλαίει επειδή δεν μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες που πρέπει, σας το λέω είναι πολύ άσχημο πράγμα.

Έτσι έφυγε η καρδιολόγος από το νοσοκομείο επειδή δεν υπήρχε κάποιος να την ξεκουράσει και είπε αντί να κάνω ένα λάθος και να πεθάνει κάποιος καλύτερα να φύγω εγώ.

Είναι κάτι που πρέπει να το δείτε. Είναι πολύ σημαντικό γιατί εμείς κατοικούμε σε μια περιοχή η οποία σώζεται με την παρουσία των Αγίων Αναργύρων και των Αγίων αλλά «συν Αθηνά και χείρα κίνει» . Ελπίζουμε ότι και με την βοήθεια των συνεργατών σας που είναι όλοι άξιοι και την δική σας φροντίδα θα το δείτε το θέμα αυτό. Δεν ξέρω αν κάποιοι δεν μπορούν να σας πουν την αλήθεια αλλά επειδή εγώ είμαι παπάς και τα ράσα μου δεν μπορεί να τα κάνει κάποιος πιο μαύρα, λέω την αλήθεια, συγχωρείστε με.

Ελπίζω ότι θα κάνετε κάτι γιατί είναι καλοκαίρι ήδη οι γιατροί και οι νοσηλευτές είναι στα όρια τους. Πόσο μπορεί να αντέξει μια νοσοκόμα σε μια ολόκληρη πτέρυγα ενός νοσοκομείου χωρίς να μπορεί να πάρει το ρεπό της και να έχει μια άνεση. ''

ADVERTORIALS