Π. Χατζηχριστοφής (ΙΣΧΥΡΗ ΚΩΣ): Θεωρώ τον εαυτό μου ενεργό πολίτη - Οι νέοι είμαστε το μέλλον του νησιού και της χώρας μας

Π. Χατζηχριστοφής (ΙΣΧΥΡΗ ΚΩΣ): Θεωρώ τον εαυτό μου ενεργό πολίτη - Οι νέοι είμαστε το μέλλον του νησιού και της χώρας μας

Δήλωση του Παναγιώτη Χατζηχριστοφή για την υποψηφιότητα του με την «Ισχυρή Κως»


Γεννήθηκα το 1983 στο Χολαργό Αττικής. Πατέρας μου είναι ο μικρασιατικής καταγωγής ξενοδόχος Μιχάλης Χατζηχριστοφής και μητέρα μου η Ειρήνη Ζάρακα από το Πυλί. Μεγάλωσα και γαλουχήθηκα με τις αρχές που διέπουν τους γονείς μου, σεβασμός, τιμιότητα και ειλικρίνεια.  Τελείωσα το 1Ο Ιπποκράτειο Λύκειο, απέκτησα ecdl-lower και μετά ανέβηκα στην Αθήνα για σπουδές διοίκησης επιχειρήσεων στο ΙΕΚ Δομή.

Είμαι παντρεμένος με την Μαρία Βογιατζή. Χόμπι μου είναι το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ και ήμουν αθλητής του Α.Σ. Ιπποκράτης από τις ακαδημίες ως το εφηβικό. Από το 2008 μέχρι το 2013 δούλευα στην δημοτική αστυνομία της Κω και από το 2013 εργάζομαι στο Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Θεωρώ τον εαυτό μου ενεργό πολίτη. Οι λόγοι που με έκαναν να ασχοληθώ έμπρακτα με την τοπική αυτοδιοίκηση είναι η ανησυχία μου για το μέλλον του τόπου μου μετά και την γενικότερη κατάσταση της Ελλάδας. Θεώρησα πλέον υποχρέωση του καθενός από εμάς να βοηθήσει, γιατί ειδικά οι νέοι είμαστε το μέλλον του νησιού και της χώρας μας.

Στο πρόσωπο του Θεοδόση Νικηταρά είδα αρετές και ικανότητες οι οποίες σε συνδυασμό με μια πληθώρα νέων αλλά και έμπειρων στελεχών, που πλαισιώνουν την παράταξη «Ισχυρή Κως», μπορούν να οδηγήσουν το νησί μας στο δρόμο της ανάπτυξης και της ευημερίας.

Manolis Xatziantoniou desk