Θ. Τζήμερος από Κω: Πρέπει να πάψει η τοξική επίδραση των κομμάτων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

Θ. Τζήμερος από Κω: Πρέπει να πάψει η τοξική επίδραση των κομμάτων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

«Κι’ όμως γίνεται!»

Γιατί η Σιγκαπούρη με έκταση όσο περίπου η μισή Ρόδος, έχει 277 δισ. ευρώ ΑΕΠ κι εμείς μόνο 178;
• Γιατί οι επενδυτές θεωρούν παράδεισο για επενδύσεις χώρες με μέσο μισθό 4000 ευρώ και την Ελλάδα με τους “μισθούς πείνας” δεν θέλουν ούτε να τη μυρίσουν;
• Γιατί είμαστε στη θέση 108 της παγκόσμιας κατάταξης οικονομικής ελευθερίας ενώ η Αλβανία είναι 34η;
• Γιατί η Βουλγαρία δανείζεται με 1% επιτόκιο κι εμείς με 4,6%;
• Πώς τα κατάφερε η Εσθονία, που το 1992 είχε τους πολίτες της στην ουρά με δελτίο για να μην λιμοκτονήσουν, να αντιστρέψει το κλίμα σε 6 μόλις μήνες και σε 2 χρόνια να καλπάζει;
• Πώς έγινε η Νότια Κορέα η οικονομική υπερδύναμη με 1,3 τρισεκατομμύρια ευρώ ΑΕΠ;

Αυτά είναι τα θέματα που ανέπτυξε ο Θάνος Τζήμερος, Πρόεδρος του κόμματος “Δημιουργία, Ξανά!» και Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής στην ομιλία του που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της 6ης Μαρτίου 2019 στο ξενοδοχείο Blue Lagoon City στην Κω.

Ο πρόεδρος του κόμματος, Θάνος Τζήμερος στην ομιλία του δήλωσε ότι πρέπει να μπει τέλος στον κρατισμό και στη συναλλαγή του πολίτη με το δημόσιο υπάλληλο. Η «Δημιουργία, ξανά!» η οποία θα συμμετάσχει στις ερχόμενες εθνικές εκλογές αυτόνομα είναι το μοναδικό κόμμα που υποστηρίζει την εκ βάθρων αλλαγή του Δημόσιου Τομέα με κατάργηση της μονιμότητας των Δ.Υ. και πλήρη εφαρμογή της Πληροφορικής, ακόμα και στις εκλογές υπογράμμισε ο κ. Τζήμερος.

Ο κ. Τζήμερος αναφέρθηκε και στο ζήτημα της φορολογίας τονίζοντας ότι η αύξησή της από ένα σημείο και μετά δεν αυξάνει, αλλά μειώνει τα κρατικά έξοδα, μίλησε για υπερφορολόγηση, για την τεράστια, αναποτελεσματική, απηρχαιωμένη και σπάταλη Δημόσια Διοίκηση, την ανελεύθερη οικονομία, πολυνομία και κακονομία,για τις διοικητικές υπερρυθμίσεις και τη δαιμονοποίηση του επιχειρείν. Καιρός να αλλάξουμε.Ούτε ειδικές κατηγορίες, ούτε εξαιρέσεις, ούτε επιδοτήσεις είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της «Δημιουργία, ξανά!» 

Σε ερώτηση δημοσιογράφων για την καθυστέρηση στην αποκατάσταση των ζημιών από τον σεισμό, δήλωσε ότι "βάζω στοίχημα ότι και σε δέκα χρόνια έτσι θα είναι" και τόνισε ότι θα πρέπει να πάψει η τοξική επίδραση των κομμάτων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

ADVERTORIALS