Η. Καματερός: Aντιεργατική, απάνθρωπη και αδικαιολόγητη η στάση της Δημοτικής Αρχής, προς τους εργαζόμενους του ΔΗΡΑΣΚ

Η. Καματερός: Aντιεργατική, απάνθρωπη και αδικαιολόγητη η στάση της Δημοτικής Αρχής, προς τους εργαζόμενους του ΔΗΡΑΣΚ

Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΡΑΣΚ.  

Η αντιεργατική, απάνθρωπη και αδικαιολόγητη  στάση της Δημοτικής Αρχής, προς τους εργαζόμενους του ΔΗΡΑΣΚ, διαπιστώθηκε για μια ακόμα φορά σε συνάντηση που είχε μαζί τους ο βουλευτής Δωδεκανήσου Ηλίας Καματερός.Η επιμονή του Δημάρχου Γιώργου Κυρίτση να μην υπακούει στις αλλεπάλληλες δικαστικές αποφάσεις,  να δείχνει πρωτοφανή αναλγησία   στην πολυετή και παρατεταμένη ταλαιπωρία των εργαζομένων που υποβάλλονται πλην των άλλων και σε δικαστικά έξοδα, μόνο εκδικητική διάθεση καταδεικνύει σε όσους δεν «συνεμορφώθησαν προς τα υποδείξεις». Αντίθετα ο Δήμαρχος, με δημοτικούς πόρους, με τα  λεφτά των πολιτών ουσιαστικά συνεχίζει μια διαδικασία με εγωιστικά και μόνο κίνητρα, αγνοώντας τη δεινή θέση των εργαζομένων που παραμένουν απλήρωτοι  για χρόνια.Το πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο κατέδειξε και το ήθος του Δημάρχου, όταν σε μια επίδειξη υπεροψίας και περιφρόνησης προς τους εργαζόμενους του ΔΗΡΑΣΚ, αναφέρθηκε με σκωπτική διάθεση στις  παρεμβάσεις της Υπουργού εργασίας κ. Αχτσιόγλου και του Γ.Γ. κ. Νεφελούδη, δείχνοντας «τα αυτιά» του. 

Είναι ξεκάθαρος ο δρόμος που επιλέγει ο κ. Κυρίτσης. Αντί διαλόγου επιλέγει τις διώξεις, αντί της σύνθεσης επιλέγει την αντίθεση, αντί της σύμπνοιας επιλέγει την περιφρόνηση. Σε αντίθεση με την απαίτηση των καιρών και την ανάγκη των πολιτών  για τη λειτουργία ενός Δήμου που ενώνει και υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον, ο Δήμαρχος επιμένει σ' αυτές τις πρακτικές και απέναντι σε άλλες κατηγορίες εργαζομένων. Στους Δημοτικούς αστυνομικούς, τους εργαζόμενους στην καθαριότητα, τις ΚΟΙΝΣΕΠ, στους πολιτικούς αντιπάλους του. Εκεί που δοκιμάζεται και μετριέται ο πολιτικός πολιτισμός που διαθέτει και η ανθρωπιά που επιδεικνύει.

Αν λοιπόν μπορεί να επιδεικνύει με περισσή ευκολία τα «αυτιά» του προς τους εργαζόμενους, στις παρεμβάσεις των στελεχών του Υπουργείου Εργασίας και στις δικαστικές αποφάσεις, τότε πλησιάζει η ώρα που θα του τραβήξουν τα αυτιά οι πλέον αρμόδιοι να το πράξουν. Οι δημότες της Κω.  Οι πολίτες του νησιού μας.

 

Γραφείο Τύπου

ADVERTORIALS