ΝΙΚΟΣ ΠΟΓΙΑΣ : Όποιος θίγει την παράταξή μας θα παίρνει απαντήσεις. Στην Καρδάμαινα μιλάμε με έργα

ΝΙΚΟΣ ΠΟΓΙΑΣ :  Όποιος θίγει την παράταξή μας θα παίρνει απαντήσεις. Στην Καρδάμαινα μιλάμε με έργα

ΝΙΚΟΣ ΠΟΓΙΑΣ : “Όποιος θίγει την παράταξη μας θα παίρνει απαντήσεις. Στην Καρδάμαινα μιλάμε με έργα.”

“Kάθε πολίτης έχει δικαίωμα να κάνει τις επιλογές του, να είναι υποψήφιος όπου θέλει και όπου του ταιριάζει. Όταν όμως θίγει την παράταξη μας, θα παίρνει απαντήσεις.

Αναφέρομαι στον κ. Σημαντηράκη, ο οποίος μετά από 5 χρόνια θυμήθηκε ότι το ύφος και το ήθος της παράταξης μας δεν συμβαδίζει με τις δικές του αρχές. Προφανώς ο κ. Σημαντηράκης μετά από 4 χρόνια θα θυμηθεί ότι δεν του ταιριάζει και ο κ. Νικηταράς και θα αναζητήσει αλλού πολιτική στέγη. Άλλωστε και η πορεία του στον τέως δήμο Ηρακλειδών, το αποδεικνύει αφού σε τρεις διαφορετικές τετραετίες άλλαξε τρεις διαφορετικές παρατάξεις.

Ο κ. Σημαντηράκης ήταν τοπικός σύμβουλος-φάντασμα. Απών από όλες σχεδόν τις συνεδριάσεις του τοπικού συμβουλίου, αδιάφορος για τα τοπικά προβλήματα. Οι πολίτες της Καρδάμαινας δεν τον ψήφισαν για Πρόεδρο και έκτοτε εξαφανίστηκε, είναι της λογικής “ή Πρόεδρος ή τίποτα”...Κάπου εκεί προφανώς συναντήθηκαν και με τον κ. Νικηταρά που είναι και αυτός της ίδιας λογικής (ή Δημοτική Αρχή ή παραιτούμαι και φεύγω).

Στην Καρδάμαινα την περίοδο 2011-2014 έγιναν 4 έργα.

Την περίοδο 2015-2018 η δημοτική αρχή του Γιώργου Κυρίτση έκανε 23 έργα. Τα 14 από αυτά έχουν ήδη ολοκληρωθεί και τα 9 είναι σε εξέλιξη.

Αυτή είναι η αλήθεια και η πραγματικότητα.

Εμείς μιλάμε με έργα αλλά έχουμε και πρόγραμμα. Η Δύναμη Αλλαγής-ΚΩΣ 2023 απευθύνεται σε όλους τους πολίτες, έχει την ικανότητα να ανανεώνεται και να ενισχύεται με νέο αίμα και νέους και ικανούς ανθρώπους.

Νίκος Πόγιας

Πρόεδρος Δ.Κ Καρδάμαινας

ADVERTORIALS