Ο Μανόλης Βαρκάς με το Θεοδόση Νικηταρά

Ο  Μανόλης Βαρκάς με το Θεοδόση Νικηταρά

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Mε τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Μανόλης Βαρκάς

Έναν νέο συνδημότη μας υποδέχτηκε σήμερα ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς στις τάξεις της «Ισχυρής Κω». Πρόκειται για τον Μάνο Βαρκά που ενώνει τις δυνάμεις του στην κοινή προσπάθεια για αλλαγή κατεύθυνσης στο Δήμο Κω.

Ο Μάνος Βαρκάς, γεννημένος στις 12 Ιουλίου 1983 στην Κω, με ρίζες από Αντιμάχεια και Κέφαλο, ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του Θεοδόση Νικηταρά και τόνισε ότι πιστεύει πως μέσα από την ενότητα δυνάμεων που εκφράζει η «Ισχυρή Κως» μπορούν να βρεθούν λύσεις για τα μεγάλα και σημαντικά προβλήματα του νησιού μας.

Τόνισε μάλιστα, από την εμπειρία του στην τοπική αγορά, ότι η Κως διαθέτει δυναμικές επιχειρήσεις σε όλους τους τομείς και ο Δήμος μπορεί και πρέπει να υποστηρίξει με όλους τους δυνατούς τρόπους την τοπική οικονομία και κυρίως τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Ο Θεοδόσης Νικηταράς καλωσόρισε τον Μάνο Βαρκά στο δυναμικό της «Ισχυρής Κω» σημειώνοντας την χαρά και την ικανοποίησή του που νέοι άνθρωποι, με διάθεση προσφοράς και δυναμισμό, ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με τα κοινά, εργαζόμενοι για το μέλλον του τόπου και των παιδιών μας.

Ο Μάνος Βαρκάς, ξεκινώντας από το 6ο Δημοτικό Σχολείο στο Πλατάνι, αποφοίτησε από το 2ο Λύκειο Κω και σπούδασε στο Δημόσιο ΙΕΚ Ρόδου ως Ειδικός Φοροτεχνικού Γραφείου. Έγγαμος, με μια κόρη 20 μηνών, έχει εργαστεί σε εμπορικές επιχειρήσεις, όπως και τώρα, αποκτώντας μεγάλη εμπειρία στην προώθηση και πώληση εμπορευμάτων.

ADVERTORIALS