Ο Μάνος Μήτρου υποψήφιος με τον Θεοδόση Νικηταρά

Ο Μάνος Μήτρου υποψήφιος με τον Θεοδόση Νικηταρά

Την πρόσκληση του Θεοδόση Νικηταρά να ενταχθεί στην «Ισχυρή Κω» αποδέχτηκε ο συνδημότης μας Μάνος Μήτρου, δηλώνοντας την πεποίθησή του ότι μέσα από ενωτική πορεία με κοινούς στόχους μπορεί η κοινωνία μας να αφήσει πίσω τους διχασμούς και το νησί μας να γίνει ανταγωνιστικός προορισμός για να αντιμετωπίσει τις σύγχρονες προκλήσεις.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς καλωσόρισε τον Μάνο Μήτρου στην παράταξη της «Ισχυρής Κω», υποδεχόμενος όπως είπε «έναν έντιμο συμπολίτη, που έχει υπηρετήσει με επιτυχία την Τοπική Αυτοδιοίκηση μέσα από τις σχολικές επιτροπές, στον ευαίσθητο χώρο της εκπαίδευσης. Που έχει δώσει εχέγγυα συνεννόησης και συνεργασίας, μέσα από την κοινωνική δράση του σε όφελος της τοπικής κοινωνίας».
Ο Μάνος Μήτρου τόνισε ότι αποδέχτηκε την πρόταση του Θεοδόση Νικηταρά να συμμετάσχει στον αγώνα των δημοτικών εκλογών γιατί όπως είπε «πρέπει το νησί μας να ξεπεράσει την περίοδο αδράνειας και στασιμότητας που έχει βρεθεί. Η Κως πρέπει να γίνει και πάλι ισχυρή, να σχεδιάσει με ευθύνη και ωριμότητα το μέλλον της».

ADVERTORIALS