Ο Γιάννης Καλλούδης υποψήφιoς με το Θεοδόση Νικηταρά. BINTEO

Ο Γιάννης Καλλούδης υποψήφιoς  με το  Θεοδόση Νικηταρά. BINTEO

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


 Με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Γιάννης Καλλούδης

Ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Καλλούδης ένωσε από σήμερα τις δυνάμεις του με τα στελέχη της «Ισχυρής Κω» απαντώντας θετικά στην πρόσκληση του Θεοδόση Νικηταρά να δώσουν από κοινού τον μεγάλο αγώνα για ενότητα της κοινωνίας μας, καθιέρωση της διεθνούς ταυτότητας του νησιού μας και αντιμετώπιση των προβλημάτων καθημερινότητας των συνδημοτών μας.

Ο Γιάννης Καλλούδης αμέσως μετά την συνάντησή τους εξέφρασε τη χαρά του για τον πολυσυλλεκτικό χαρακτήρα της «Ισχυρής Κω» που υπηρετεί την ενότητα της τοπικής κοινωνίας, χαρακτήρισε τον Θεοδόση Νικηταρά συνεργάσιμο και αποτελεσματικό, και δήλωσε ότι συμπαρατάσσεται μαζί του για να πάει η Κως μπροστά.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς αφού καλωσόρισε τον Γιάννη Καλλούδη στις τάξεις της «Ισχυρής Κω» αναφέρθηκε στον πλούτο γνώσεων και στην εμπειρία που διαθέτει στη διοίκηση του Δήμου ενώ εξήρε την διάθεση προσφοράς του στην τοπική κοινωνία. Παράλληλα τόνισε ότι όλοι μαζί, νέοι και έμπειρα στελέχη της αυτοδιοίκησης, μπορούν να χαράξουν τη νέα πορεία που έχει ανάγκη ο τόπος αφήνοντας στο παρελθόν την περίοδο αδράνειας και στασιμότητας.

ADVERTORIALS