Δ.Α για Νικηταρά: “Εδοξάσθη κρυπτόμενος και κατεποντίσθη εμφανιζόμενος”

Δ.Α για Νικηταρά: “Εδοξάσθη κρυπτόμενος και κατεποντίσθη εμφανιζόμενος”

“Εδοξάσθη κρυπτόμενος και κατεποντίσθη εμφανιζόμενος”

 

Από τη δημοτική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-ΚΩΣ 2023 εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

“Ο κ. Νικηταράς, όσο εμφανίζεται και όσο περισσότερο ανοίγει το στόμα του, θα θυμίζει αυτό που είχε πει ο Γεώργιος Παπανδρέου : «Εδοξάσθη κρυπτόμενος και κατεποντίσθη εμφανιζόμενος».

Τα όσα πρωτοφανή είπε στη σημερινή συνέντευξη τύπου αλλά και η εικόνα που εξέπεμψε, αποκαλύπτουν για ποιο λόγο φοβάται το διάλογο με τους άλλους και τις άλλες υποψηφίους και υποψήφιες δημάρχους.

Για τον πολύ απλό λόγο ότι δεν μπορεί να σταθεί στο δημόσιο λόγο. Και αυτό πλέον το βλέπουν όλοι.

Κατά πρώτον ο κ. Νικηταράς δεν δέχεται ενοχλητικές ερωτήσεις. Τη δημοσιογράφο που τον ρώτησε αν στηρίζεται από την κομματική οργάνωση του Σύριζα την επέπληξε σκαιότατα. Προφανώς για αυτό δεν ήθελε να συμμετέχει στο διάλογο, γιατί θα δεχόταν την ίδια ερώτηση και από πολίτες.

Στην επόμενη συνέντευξη τύπου, ο κ. Νικηταράς θα μοιράσει εκ των προτέρων και τις ερωτήσεις στους δημοσιογράφους.

Θα πρέπει όμως κάποια στιγμή να απαντήσει στο ερώτημα: είναι υποψήφιος της κομματικής οργάνωσης του Σύριζα; Συνεδρίασε για αυτό το λόγο η συγκεκριμένη οργάνωση και τον επέλεξε; Ναι ή Όχι. Γιατί το έχει ήδη πει δημόσια ο κ. Γιάννης Ζερβός αλλά και πολλοί άλλοι.

Το αποκορύφωμα βέβαια είναι όταν ρωτήθηκε γιατί δεν συμμετέχει στο διάλογο με τους υποψηφίους δημάρχους, όπου ούτε και εκεί είχε σοβαρή και πειστική απάντηση. Δεν εγκρίνει τους συντονιστές που πρότεινε ο Δήμαρχος, δηλαδή τα ονόματα των πρώην δημάρχων Φάκου, Βαρκά, Μπίλλη και του Νίκου Μυλωνά; Ας προτείνει αυτός, όποιον θέλει.

Ο Γιώργος Κυρίτσης δέχεται να είναι συντονιστής ή ο κ. Καΐσερλης ή ο κ. Καματερός ή όποιον θέλει ο κ. Νικηταράς. Αρκεί να γίνει διάλογος μπροστά στους πολίτες.

Όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους, γιατί δεν κατέθεσε δική του αντιπρόταση για το διάλογο (άλλη μία ενοχλητική ερώτηση…) η απάντηση που έδωσε ήταν αποκαλυπτική της νοοτροπίας, του ψυχισμού του αλλά και των δυνατοτήτων του : «εμείς σε αυτή την παγίδα δεν πρόκειται να πέσουμε»!!! Δηλαδή, θεωρεί το διάλογο μπροστά στους πολίτες, παγίδα…

Η κ. Ρούφα στη σημερινή επιστολή της, απευθυνόμενη προς το Δήμαρχο Κω κ. Κυρίτση λέει “οφείλω να σου αναγνωρίσω ότι ξεγύμνωσες τους απολίτικους νεόκοπους σωτήρες.” φωτογραφίζοντας τον κ. Νικηταρά.

Δεν χρειαζόταν...ο βασιλιάς είναι ήδη γυμνός…

Η Κως δεν μπορεί να προχωρήσει μπροστά με αυτές τις νοοτροπίες, με ανθρώπους που αρνούνται το διάλογο, δεν έχουν θέσεις και προτάσεις.

Η Κως του 2023 απαιτεί διάλογο, συνεργασία, προτάσεις, ιδέες, έργο.”

ADVERTORIALS