Κοσμοσυρροή στην πίτα της ΝΔ στην Κω. Μήνυμα ενότητας και νίκης έστειλαν Βορίδης και τα στελέχη της ΝΔ. Το ''παρών'' έδωσε και ο Νικηταράς

Κοσμοσυρροή στην πίτα της ΝΔ στην Κω. Μήνυμα ενότητας και νίκης έστειλαν Βορίδης και τα στελέχη της ΝΔ. Το ''παρών'' έδωσε και ο Νικηταράς

Εντυπωσιακή ήταν η προσέλευση του κόσμου στην κοπή της πίτας της Τ.Ο. ΝΔ Κω, με προσκεκλημένο τον Βουλευτή Αττικής και Τομεάρχη Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάκη Βορίδη.

 Χαιρετισμό απηύθυναν : ο πρόεδρος της Τ.Ο. της ΝΔ Κω κ. Κώστας Χόνδρος ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Παύλος Μπακίρης, ο βουλευτής Μάνος Κόνσολας, ο πρώην βουλευτής Βασίλης Υψηλάντης, η πρώην Βουλευτής Μ. Ιατρίδη, ο πολιτευτής  Γιάννης Παππάς, ο πολιτευτής Στέφανος Δράκος. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Αντώνης Γιαννικουρής, που όπως φαίνεται είναι φαβορί για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στα Δωδεκάνησα.

Το ''παρών'' έδωσε και ο Θεοδόσης Νικηταράς, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο και ασχολίαστο.


 Η Ν.Δ στηρίζει πολιτική ευθύνης και όχι ανευθυνότητας όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε στην ομιλία του στην Kω απευθυνόμενος στα μέλη και τους φίλους τού κόμματος ο Τομεάρχης Εσωτερικών και π. Υπουργός της ΝΔ κ. Μάκης  Βορίδης, στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, της  τοπικής Οργάνωσης Κω της Νέας Δημοκρατίας, που πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων στο ξενοδοχείο Blue Lagoon City Hotel.

Ο Μάκης Βορίδης κατά την ομιλία του εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντάς την ως το λάθος που δεν έπρεπε να συμβεί στη χώρα.

Μίλησε για μια επικίνδυνη κυβέρνηση που στηρίζεται στα ψέματα και το λαϊκισμό, τόνισε όλα αυτά που ο  κ.Τσίπρας  είπε προεκλογικά που άρεσαν όμως στον κόσμο και ξεγελάστηκε, για κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, για κατάργηση των περικοπών σε μισθούς και συντάξεις, για κατάργηση των μνημονίων. Κατηγόρησε την κυβέρνηση για απραξία όσον αφορά στην αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από το μεγάλο σεισμό που έγινε στην Κω, λέγοντας ότι από την επομένη του σεισμού της 21ης Ιουλίου 2017 που ήρθε στο νησί μέχρι και σήμερα που ξαναήρθε δεν έγινε απολύτως  τίποτα με ευθύνη της κυβέρνησης.  

Μίλησε για τα ανοικτά σύνορα που πρεύσβευε ο πρωθυπουργός με αποτέλεσμα τα νησιά να γεμίσουν από μετανάστες. Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους 30% είναι πρόσφυγες και 70% λαθρομετανάστες. Το σχέδιο της κυβέρνησης είναι το αρχικό σχέδιο, να παραμείνουν όλοι εδώ γι αυτό κωλυσιεργούν στον επαναπατρισμό των μεταναστών, είπε ο κ. Βορίδης και έδειξε ότι δεν εμπιστεύονται  τον κ. Τσίπρα και τις διαπραγματευτικές του ικανότητες. Αναφέρθηκε, επίσης, στα παιγνίδια που παίζει η κυβέρνηση με τους θεσμούς, όπως στη συνταγματική αναθεώρηση με τις σχέσεις κράτους – εκκλησίας και θρησκευτικής ουδετερότητας. Η κυβέρνηση είπε αρνείται να δεχτεί την Ορθόδοξη ως επικρατούσα θρησκεία,  όπως είναι καθορισμένη στο Σύνταγμα και τόνισε ότι με την παρέμβαση αυτή ένας από τους σκοπούς της κυβέρνησης  είναι και η  κατάργηση του εορτασμού  των Χριστουγέννων σε δημόσιους χώρους, δηλαδή να απαγορευτεί στους κατά τόπους δήμους να κάνουν ανοιχτές εκδηλώσεις για τον εορτασμό τους, όπως στη λαϊκή Γαλλία. Κάτι όμως που δεν θα το επιτρέψει  η ΝΔ, αφού όπως τόνισε για να ισχύσει απαιτείται αυξημένη πλειοψηφία. 

Θέλουμε μια μεγάλη εκλογική νίκη, με τη βοήθειά σας, μια στρατηγική νίκη για την αναγέννηση της πατρίδας μας είπε  κ Βορίδης. «Χρειαζόμαστε καθαρή νίκη της Νέας Δημοκρατίας και στα τρία επίπεδα. Θέλουμε στα Δωδεκάνησα στις Περιφερειακές εκλογές,νικητή ισχυρό τον Χατζημάρκο, τον θέλουμε να είναι ξανά ο Περιφερειάρχης Δωδεκανήσου. Θέλουμε καθαρό μήνυμα στις Ευρωεκλογές και κυρίως και πάνω απ’ όλα  θέλουμε καθαρή εντολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη τον επόμενο πρωθυπουργό της χώρας ,κυβέρνηση της ΝΔ. Αυτό είναι το στοίχημα, αυτός είναι ο αγώνας μας. Να είστε υπερήφανοι για τις ιδέες μας, για τις αξίες μας, για τους αγώνες μας, για την ιστορία μας,για την παράδοσή μας, για τους αρχηγούς μας, προχωράμε μαζί στη νίκη ενωμένοι...» επισήμανε ο κ. Βορίδης στο τέλος της ομιλίας του, εισπράττοντας θερμά χειροκροτήματα από τους παρευρισκομένους. 

Υπενθυμίζεται ότι  ο κ Βορίδης, την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου,  επισκέφθηκε την Κάλυμνο, προσκεκλημένος της ΔΗΜ.Τ.Ο Καλύμνου.

ADVERTORIALS