Η επίσημη ανακοίνωση του Δήμου Κω, για την προσωρινή αποκατάσταση των ζημιών στο λιμάνι με την κατασκευή ξύλινου δαπέδου

Η επίσημη ανακοίνωση του Δήμου Κω, για την προσωρινή αποκατάσταση των ζημιών στο λιμάνι με την κατασκευή ξύλινου δαπέδου

To Kosnews24.gr από χθες Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου σας ενημέρωσε για την έγκριση της δαπάνης 59.000 ευρώ για την προμήθεια ξύλινου δαπέδου για την κάλυψη ζημιών από το σεισμό, στο λιμάνι της Κω (πατήστε εδώ για το σχετικό δημοσίευμα)

 Δείτε παρακάτω το σημερινό δελτίο τύπου του Δήμου Κω


“Εγκρίθηκε από το Λ.Τ η μελέτη για την προσωρινή αποκατάσταση των ζημιών στο λιμάνι με την κατασκευή ξύλινου δαπέδου.”

Εγκρίθηκε από το Λιμενικό Ταμείο η μελέτη για την παρέμβαση που στοχεύει στην προσωρινή και αισθητικού χαρακτήρα αποκατάσταση των ζημιών από το σεισμό στη χερσαία ζώνη του λιμανιού στην Ακτή Κουντουριώτη.

Θα τοποθετηθεί ξύλινο δάπεδο στα συγκεκριμένα σημεία που υπάρχουν ζημιές, προκειμένου να υπάρξει μια προσωρινού χαρακτήρα αποκατάσταση.

Το έργο, όπως προγραμματίζουν το Λιμενικό Ταμείο και ο Δήμος θα είναι έτοιμο το Πάσχα εφόσον υπάρξει και η τελευταία έγκριση από την Πολιτεία.

Ήδη, με τη διαδικασία και την ένδειξη κατεπείγον, ο Δήμαρχος Κω κ. Κυρίτσης απέστειλε τη μελέτη στο Γενικό Γραμματέα Λιμένων κ. Λαμπρίδη προκειμένου να υπάρξει άμεση έγκριση.

Ο Αντιπρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ. Κοκαλάκης, αναφερόμενος στο ζήτημα έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Η αισθητική παρέμβαση και αποκατάσταση που ετοιμάζουμε περιλαμβάνει την κατασκευή ξύλινου δαπέδου εκεί που υπάρχουν οι ζημιές και έχει προϋπολογισμό 59.000 ευρώ. Δεν μπορούμε να αφήσουμε για δεύτερο καλοκαίρι την Ακτή Κουντουριώτου με την ίδια εικόνα και για αυτό παρεμβαίνουμε.

Αναγκαζόμαστε να πάρουμε αυτή την πρωτοβουλία λόγω της καθυστέρησης και της αβεβαιότητας με την έναρξη των έργων.

Απομένει μόνο η έγκριση της Γενικής Γραμματείας Λιμένων και ελπίζω να αντιλαμβάνονται όλοι τι πρέπει να γίνει.”

 

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

ice screenshot 20190215 131243

ADVERTORIALS