Εγκρίθηκε δαπάνη 59.000 ευρώ για την προμήθεια ξύλινου δαπέδου για την κάλυψη ζημιών από το σεισμό, στο λιμάνι της Κω

Εγκρίθηκε δαπάνη 59.000 ευρώ για την προμήθεια ξύλινου δαπέδου για την κάλυψη ζημιών από το σεισμό, στο λιμάνι της Κω
  • Στόχος είναι η ολοκλήρωση της αποκατάστασης  μέχρι τα τέλη Απριλίου 2019.
  • Η μελέτη αντιμετωπίζει τις ελάχιστες και απολύτως αναγκαίες αποκαταστάσεις των σημείων με διαφορική καθίζηση, με τη δημιουργία τμημάτων ξύλινων αντιολισθητικών δαπέδων.
Για λόγους ασφαλείας των χρηστών, για την αποφυγή ατυχημάτων καθώς και για την εύρυθμη λειτουργία του λιμένα Μανδρακίου Κω, όπως αναφέρει η απόφαση του Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου Κω, το Τεχνικό Τμήμα εκπόνησε την υπ’ αριθ. 01/2019 μελέτη, για την «Προμήθεια ξύλινου δαπέδου για την κάλυψη των ζημιών του σεισμού», ενδ\κού κόστους 59.000,00€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 17%).
 
Η επιλογή του οικονομικού φορέα θα γίνει μέσω της διαδικασίας διαπραγμάτευσης έτσι ώστε να επιτευχθεί μείωση του χρόνου γραφειοκρατικών διαδικασιών και να δοθεί μεγαλύτερο διάστημα στις εργασίες που πρόκειται να εκτελεσθούν, αφού σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κω κ. Κοκαλάκης Γεώργιος στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της 12ης Φεβρουαρίου, η αποκατάσταση θα πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη Απριλίου 2019 και η διάρκεια ενός συνοπτικού διαγωνισμού απαιτεί περίπου δύο μήνες, με αποτέλεσμα ο χρόνος που απομένει για την ολοκλήρωση της αποκατάστασης θα ήταν λιγότερος του μήνα!
Δείτε παρακάτω την απόφαση
 
 
ice screenshot 20190214 095716
ADVERTORIALS