ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ : “Αυτή είναι η Κως του μέλλοντος, η Κως της ενότητας και της συνεργασίας.”

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ : “Αυτή είναι η Κως του μέλλοντος, η Κως της ενότητας και της συνεργασίας.”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι πολίτες της Κω με την αθρόα και μαζική συμμετοχή τους στον απολογισμό έργου της δημοτικής αρχής, έστειλαν το δικό τους μήνυμα.

Το μήνυμα είναι ότι για την επόμενη μέρα στην Κω θα αποφασίσουν οι πολίτες και όχι οι άνθρωποι του παρασκηνίου και η ετερόκλητη συμμαχία των ανθρώπων του παρελθόντος.

Θέλω όμως να σταθώ στην παρέμβαση του δημοτικού συμβούλου και επικεφαλής της παράταξης Δίεση Γιάννη Ζερβού, με τον οποίο κατά το παρελθόν είχαμε διαφωνίες και αντιπαραθέσεις.

Ήταν μια παρέμβαση που συνιστά υπέρβαση αλλά και εκφράζει την πλειοψηφία των πολιτών που θέλει ενότητα, συνεργασία και συνεννόηση.

Κρατώ τη ρεαλιστική πρόταση που κατέθεσε για να ενισχύσουμε την καθαριότητα με σύμπραξη του Δήμου με τον ιδιωτικό τομέα. Κρατώ την πρόταση του για τις μεγάλες αλλαγές στο ιστορικό κέντρο της Κω αλλά και στην εικόνα της πόλης και των λιμενικών εγκαταστάσεων, που είναι σε σύγκλιση με τις προγραμματικές μας προτάσεις.

Στη νέα τετραετία πρέπει να κρατάμε αυτά που μας ενώνουν, αυτά που μπορούν να αποτελέσουν κοινό πεδίο συνεργασίας και συνεννόησης.

Έτσι πρέπει να προχωρήσουμε.

Αυτό δεν σημαίνει ότι ακόμα και σήμερα δεν έχω διαφωνίες με τον κ. Ζερβό….για παράδειγμα, είπε ότι η σύγκριση του έργου της σημερινής δημοτικής αρχής με τους ανθρώπους του παρελθόντος είναι σαν να κλέβεις εκκλησία...Και όμως Γιάννη κάθε δημοτική αρχή συγκρίνεται με την προηγούμενη, έτσι είναι και πως να το κάνουμε...Και δεν κλέβουμε εκκλησία γιατί είμαστε και ευσεβείς άνθρωποι.

Άλλοι είναι αυτοί που απέδειξαν ότι δεν σέβονται τίποτα και το ένιωσε στο πετσί του και ο κ. Ζερβός.

Τον Γιάννη Ζερβό επιχείρησαν να τον διαλύσουν και να τον απαξιώσουν οι άνθρωποι του χθες, οι άνθρωποι των παρασκηνίων. Σήμερα, συμφωνώ και εγώ με αυτό που είπε ο Δήμαρχος Γιώργος Κυρίτσης: ότι ο Γιάννης Ζερβός πρέπει να είναι στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο.

Και θέλω και εγώ να είναι.

Ο Γιάννης ιδεολογικά προέρχεται από την Κεντροαριστερά, εγώ είμαι Νεοδημοκράτης. Αυτό δεν μας εμποδίζει σε τίποτα να συμφωνούμε στις βασικές αρχές που πρέπει να υιοθετήσουμε τη νέα τετραετία.

Αυτή είναι η Κως του μέλλοντος, η Κως της ενότητας και της συνεργασίας.

Θεόφιλος Μουζουράκης

Αντιδήμαρχος Δήμου Κω

ADVERTORIALS