Κική Μακρή: Λείπει ο πολιτικός απολογισμός της Δημοτικής Αρχής Κυρίτση

Κική Μακρή: Λείπει ο πολιτικός απολογισμός της Δημοτικής Αρχής Κυρίτση

Διαβάστε παρακάτω σημεία από την ομιλία της επικεφαλής της Λαικής Συσπείρωσης Κω, κ. Κικής Μακρή στην ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κω για τον απολογισμό της Δημοτικής Αρχής.


'' Λείπει ο πολιτικός απολογισμός της Δημοτικής Αρχής που είναι το πρώτο φάουλ που μετράμε στη διαδικασία μιας και που κατά τα δικά της λεγόμενα είναι μια επιτυχημένη Δημοτική Αρχή που εκτέλεσε την πλειοψηφία των έργων που έταξε, άρα θα μπορούσε να καταθέσει έγκαιρα και τον απολογισμό της.

Η παρούσα Δημοτική Αρχή από την αρχή της θητείας της οριοθέτησε πως θα κινηθεί, όσο και αν πασχίζει αυτή αλλά και οι υπόλοιπες παρατάξεις να πείσουν ότι αυτό που θέλουν να κάνουν είναι για το καλό του τόπου, ασκώντας διοίκηση διαφορετική από αυτό που ασκεί η κυβέρνηση, έγινε ακριβώς το αντίθετο.

Η Δημοτική Αρχή λέει πως μείωσε τα τέλη, Τρικ, τα τέλη στην πρώτη χρονιά διοίκησης διπλασιάστηκαν με το επιχείρημα μάλιστα της κατάργησης του ΔΗ.ΦΟ.ΔΩ. Ο καθένας μας μπορεί να συγκρίνει τα ποσά ακόμα και τα ονομαστικά, κάνοντας σύγκριση στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ. ''

Σε λίγο περισσότερα...

ADVERTORIALS