Συγγνώμη Κυρίτση, για τις έντονες οσμές από το βιολογικό στο Ψαλίδι, σε κατοίκους - επιχειρηματίες και επισκέπτες της περιοχής - ''Ήταν πάνω από τις δυνάμεις μας''

Συγγνώμη Κυρίτση, για τις έντονες οσμές από το  βιολογικό στο Ψαλίδι, σε κατοίκους - επιχειρηματίες και επισκέπτες της περιοχής - ''Ήταν πάνω από τις δυνάμεις μας''

Ζήτησε συγγνώμη από κατοίκους, επιχειρηματίες και επισκέπτες της περιοχής, ενώ ευχαρίστησε τους ανθρώπους της ΔΕΥΑΚ για τις προσπάθειες τους να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα.

Με αφορμή την ένταξη το έργου της αναβάθμισης και επέκτασης του βιολογικού στην πόλη της Κω στο πρόγραμμα “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ”, ο Δήμαρχος Κω κ. Κυρίτσης στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ζήτησε συγγνώμη από τους κατοίκους, τους επιχειρηματίες και τους επισκέπτες, για τις έντονες οσμές κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού στην ευρύτερη περιοχή του βιολογικού στο Ψαλίδι.

Ο Δήμαρχος Κω ανέφερε πως είναι υποχρέωση του Δήμου Κω να δώσει λύση στο πρόβλημα κάτι που εκείνη την περίοδο όμως ήταν πέρα από τις δυνάμεις του Δήμου τόσο λόγω της μεγάλης ποσότητας λυμάτων που δεχόταν ο βιολογικός όσο και λόγω των ζημιών που υπέστη ο βιολογικός από τον σεισμό της 21ης Ιουλίου του 2017.

ADVERTORIALS