Όραμα + Δράση: Ο «δημοκράτης» Κυρίτσης και το εξαφανισμένο βίντεο από την πίτα των εργαζομένων του Δήμου Κω

Όραμα + Δράση: Ο «δημοκράτης» Κυρίτσης και το εξαφανισμένο βίντεο από την πίτα των εργαζομένων του Δήμου Κω

Στις 29 Ιανουαρίου με δημόσια παρέμβασή του ο Αν. Επικεφαλής της παράταξής μας Γιάννης Φραγκούλης κατέθεσε την πρότασή μας για το ρόλο που καλούνται να παίξουν τα τοπικά ΜΜΕ, με προμετωπίδα τον ΔΗΡΑΣ, στα πλαίσια της δημοκρατικής πολυφωνίας που πρέπει να εδραιωθεί μέχρι τις εκλογές. https://www.kosnews24.gr/politika/item/245946-to-eklogiko-2019-kai-o-rolos-ton-topikon-mme-arthro-tou-k-g-fragkoyli-sto-kosnews24

Πριν αλέκτωρ λαλήσει… επιβεβαιωθήκαμε!!! Ως δια μαγείας το βίντεο που είχε μόνο ο ΔΗΡΑΣ από τους χαιρετισμούς και τις τοποθετήσεις στην πίτα των εργαζομένων εξαφανίσθηκε.

Μάταια περιμέναμε να δούμε και να ακούσουμε στο ΔΗΡΑΣ και στα άλλα τοπικά ΜΜΕ τις δηλώσεις του προέδρου του δ/σ του συλλόγου εργαζομένων του Δήμου Κω κυρίου Παχωπού Ηρακλή.

Μάταια περιμέναμε να δούμε και να ακούσουμε τις δηλώσεις των Επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων Ιωάννας Ρούφα και Γιάννη Ζερβού και την απαξιωτική απόπειρα του κου Κυρίτση να ρίξει τις ευθύνες στο δ/σ του συλλόγου μιλώντας για δεκάρικους…

Αντί να απαντήσει για τη μη καταβολή σε χρήμα - επί σειρά ετών - των μέσων ατομικής προστασίας και γάλακτος, για την επαπειλούμενη ιδιωτικοποίηση της υπηρεσίας καθαριότητας και για τα άλλα θέματα που και εμείς ως παράταξη κατά καιρούς θέτουμε στο δημοτικό συμβούλιο έδειξε για άλλη μια φορά ποιος πραγματικά είναι...

Στον χαιρετισμό του, δίκην προειδοποίησης, απειλής και αδίστακτου εκφοβισμού (εκλογές γαρ) απευθυνόμενος προς τους εργαζόμενους, είπε -ούτε λίγο ούτε πολύ- ότι τους παρακολουθεί όλους! (αλίμονο!)

Ξέρω τους είπε πολύ καλά τι λέτε και τι γίνεται σε κάθε υπηρεσία...

Αυτός είναι ο κύριος Κυρίτσης!  Ο μεγάλος αδελφός!

Αυτές είναι οι πρακτικές του και όποιος πιστεύει ότι άλλαξε είναι βαθιά νυχτωμένος και μπορεί ακόμα και να τον ξαναψηφίσει ακόμα - ακόμα και να τον χειροκροτεί!

Δέσμευση της Ιωάννας απέναντι στους εργαζομένους του δήμου είναι η άμεση καταβολή σε χρήμα των μέσων ατομικής προστασίας και γάλακτος και η επίλυση όλων των ζητημάτων που διεξοδικά συζητήσαμε και θεωρούμε αυτονόητα στην συνάντηση που διεξήχθη στις 18/1/2019.

Χαρακτηριστικά η Ιωάννα στην εν κρυπτώ από τους δημότες κοπή της πίτας των εργαζομένων ανέφερε: «Εμείς δεν θα αλλάξουμε και δεν θα επιτρέψουμε την ποινικοποίηση της ελεύθερης γνώμης των εργαζομένων του δήμου που φέρουν πρωτίστως την ιδιότητα του πολίτη. Για μας ο πολίτης όπως και ο εργαζόμενος δεν γίνεται σημαντικός μόνο την παραμονή των εκλογών...»

Προκαλούμε τον κύριο Κυρίτση να βγάλει το βίντεο που έχει στα χέρια του ο ΔΗΡΑΣ, σήμερα, για να αποδείξει για ακόμα μια φορά ποια είναι η εκτίμηση που έχει στους εργαζόμενους του δήμου.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΡΑΜΑ & ΔΡΑΣΗ.

ADVERTORIALS