Γ. Κίτσης: 2,5 μήνες πριν την έναρξη της νέας τουριστικής σεζόν ο χρόνος σταμάτησε στο 2017

Γ. Κίτσης: 2,5 μήνες πριν την έναρξη της νέας τουριστικής σεζόν ο χρόνος σταμάτησε στο 2017

Τον Νοέμβριο του 2017 πρότεινα ως δημότης (το ίδιο έχουν πράξει και πολλοί άλλοι δημότες και αιρετοί) στη δημοτική αρχή να αποκαταστήσει επιφανειακά τις ζημιές ώστε με την έναρξη της τουριστικής περιόδου του 2018 να μην υπάρχει αυτή η εικόνα που μας διασύρει διεθνώς.

Τον Απρίλιο του 2018 δημοσιοποίησα επιστολή (με σχετικές φωτογραφίες) που ζητούσα την επιφανειακή αποκατάσταση των ζημιών.

https://www.aegeanews.gr/featured/174954/kitsis-egklimatiki-adiaforia-syneiditi-ypovathmisi-tou-nisiou-apo-dimotiki-archi-pics/

Σήμερα 2,5 μήνες πριν την έναρξη της τουριστικής περιόδου του 2019 η κατάσταση παραμένει ίδια και απαράλλακτη. Μια κατάσταση που παραπέμπει σε τριτοκοσμική χώρα και όχι στην τουριστική Κω.

Αντί να κοιτάξει το νησί μας ο κος Κυρίτσης συνεχίζει περί άλλων να τυρβάζει. Το είδαμε και στην πρόσφατη νεροποντή με τις πλημύρες στο ψαλίδι. Πάντα κάποιος άλλος φταίει!!!

Αντί να έχει ολοκληρώσει την προσωρινή αποκατάσταση του λιμανιού ή έστω να μας παρουσιάσει τα σχέδια των υπηρεσιών του δήμου μας προς αυτή την κατεύθυνση συνεχίζει να εμπαίζει την Κωακή κοινωνία.

Με την απραξία του νομίζει ότι εκθέτει την κυβέρνηση, δυστυχώς όμως μόνο το νησί μας τιμωρεί.

Εξυπηρετεί τα δικά του σχέδια αδιαφορώντας για την εικόνα του νησιού, τους επιχειρηματίες και τους δημότες.

Οι λέξεις συνεργασία, υπευθυνότητα και αξιοπιστία είναι άγνωστες στην δημοτική αρχή.

Όλοι πλέον έχουν καταλάβει ότι αυτός ο δήμαρχος είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την τριτοκοσμική εικόνα στο λιμάνι μας.

Το έργο του 4,5 χρόνια τώρα είναι αρνητικό, επιζήμιο για το νησί μας και την κοινωνία. Με την απραξία, αδιαφορία, ετσιθελισμό του έπληξε και πλήττει την τουριστική εικόνα της Κω.

8.01.2019

Γιώργος Κίτσης

ΟΡΑΜΑ + ΔΡΑΣΗ.

zamagias