Την άμεση αποστολή της έκθεσης που αφορά στο διαχειριστικό έλεγχο της ΒΙΜΕΛ, στους δημοτικούς συμβούλους, ζητάει η Ι. Ρούφα

Την άμεση αποστολή της έκθεσης που αφορά στο διαχειριστικό έλεγχο της ΒΙΜΕΛ, στους δημοτικούς συμβούλους, ζητάει η Ι. Ρούφα

«Άμεση αποστολή της έκθεσης που αφορά στο διαχειριστικό έλεγχο της ΒΙΜΕΛ»

Κύριε Κρητικέ,

Σας ζητώ το αυτονόητο. Στείλτε άμεσα σε όλους ανεξαιρέτως τους δημοτικούς συμβούλους την έκθεση που αφορά στο διαχειριστικό έλεγχο της ΒΙΜΕΛ.

Το πρόσχημα της δήθεν εμπιστευτικότητας είναι συνειδητή, φοβική και άκρως ύποπτη επιλογή.

Επιλογή που στόχο έχει τη μη ενημέρωσή μας, την συγκάλυψη, την αδιαφάνεια.

Αντίκειται στον κανονισμό λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου.

Τέσσερα χρόνια κάνετε υποτίθεται έλεγχο και τώρα τον κρατάτε κρυφό;

Τίποτα δεν θα μείνει κρυφό από την κοινωνία. Να είστε βέβαιος ότι το μόνο που θα έχετε καταφέρει είναι η απαξίωση για άλλη μια φορά του δημοτικού συμβουλίου!

Για ποιαν εχεμύθεια μιλάτε;

Στις 12 Σεπτεμβρίου παρουσία της κυρίας Τζάνου σε μια καφενειακού τύπου συνάντηση στην Αντιμάχεια ο κος Κυρίτσης αναφέρθηκε σε δήθεν στοιχεία της έκθεσης η δε κυρία Τζάνου απάντησε και σε ερωτήσεις. (η νομιμότητα αυτής της διαδικασίας ελέγχεται)

Σύμφωνα με δηλώσεις του κου Κυρίτση ο δήμος θα φωτοτυπούσε την έκθεση σε 19 αντίτυπα θα τα έστελνε στην κοινότητα Αντιμάχειας για να λάβουν γνώση οι μέτοχοι μελισσοκόμοι! Έλαβαν;

«Στοιχεία» της έκθεσης φρόντισε ο όπως πάντα «συνετός» κύριος Κυρίτσης να διαρρεύσει στον τοπικό τύπο για να αυτοϊκανοποιηθεί και να αποπροσανατολίσει. Το στοιχείο είναι η έκθεση όχι οι διαρροές του κου Κυρίτση για τις ανθοδέσμες του Κιλιμάτου.

Σήμερα μας λέτε ότι οι δημοτικοί σύμβουλοι πρέπει να έρθουν στο δήμο να μελετήσουν την πολυσέλιδη έκθεση;;

Πραγματικά κύριε πρόεδρε η κατάσταση στην οποία έχετε περιέλθει είναι τραγική…

Γνωρίζετε ότι είστε υποχρεωμένοι να δημοσιοποιήσετε την έκθεση;;

Στο δημόσιο βίο δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες.

Δεν υπάρχουν προσωπικά δεδομένα.

Σταματήστε να συντηρείται το τρίγωνο Κυρίτση – Κιλιμάτου – ΒΙΜΕΛ.

Η κοινωνία θα μάθει την ΑΛΗΘΕΙΑ.

Αναμένω το αργότερο σε μία ώρα να έχει κοινοποιηθεί, ηλεκτρονικά, η έκθεση σε όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου ειδάλλως αναλαμβάνετε πλήρως και προσωπικά τόσο την πολιτική όσο και την νομική ευθύνη για την συγκάλυψη της υπόθεσης και την παρακώληση του έργου των δημοτικών συμβούλων.

Με τιμή,

 

Ιωάννα Ρούφα

Επικεφαλής της Μείζονος Μειοψηφίας

του Δημοτικού Συμβουλίου Κω

ADVERTORIALS