Ι. Ρούφα: Καταστροφικοί οι χειρισμοί Κυρίτση στο θέμα των δημοτικών σφαγείων. Από τις 14/09 το δημοτικό σφαγείο παραμένει για άλλη μία φορά κλειστό

Ι. Ρούφα: Καταστροφικοί οι χειρισμοί Κυρίτση στο θέμα των δημοτικών σφαγείων. Από τις 14/09 το δημοτικό σφαγείο παραμένει για άλλη μία φορά κλειστό

Με δεκάδες αναφορές και εκκλήσεις της Επικεφαλής του Οράματος Ιωάννας Ρούφα τόσο στο Δημοτικό Συμβούλιο όσο και προς τον Κτηνοτροφικό Σύλλογο και τα ΜΜΕ έχουμε επισημάνει τους καταστροφικούς χειρισμούς Κυρίτση στο θέμα των δημοτικών σφαγείων.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ… από τις 14/09/2018 το δημοτικό σφαγείο παραμένει για άλλη μία φορά κλειστό. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις επισημάνσεις της Ιωάννας στο Δημοτικό Συμβούλιο της 6ης Σεπτεμβρίου.

Μια πολιτικά και διοικητικά ανίκανη δημοτική αρχή που και στον νευραλγικό αυτό τομέα ΑΠΕΤΥΧΕ.

Ούτε ένα κιλό ντόπιο κρέας δεν κυκλοφορεί στο νησί!

Αφού επέβαλαν τρία τέλη στους κτηνοτρόφους...

Αφού με χρήματα των κτηνοτρόφων έστησαν μια Ο.Ε....

Αφού της ανέθεσαν την λειτουργία των σφαγείων έναντι 105.000 ευρώ ετησίως....

Αφού έκαναν αύξηση από τα 105.000 ευρώ στα 135.000 ευρώ...

Εν τούτοις η Ο.Ε. που σύμφωνα με τις επαναλαμβανόμενες δηλώσεις του κου Μυλωνά Νικόλαου ήταν των... κτηνοτρόφων (ωραίο ανέκδοτο!) δεν προσήλθε στο διαγωνισμό!

Σύρθηκαν λοιπόν στην κυριολεξία την τελευταία στιγμή να λάβουν απόφαση  για δίμηνες προσλήψεις! Οι οποίες θαααα γίνουν…

Με δίμηνες προσλήψεις θα λύσουν το πρόβλημα;

Μιλάμε πλέον για μια δημοτική αρχή που παραπαίει και μαζί της ένα ολόκληρο νησί που έκανε το λάθος και τους εμπιστεύτηκε.

Στις 26 Μαΐου ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΔΡΑΣΗ ούτε μία ώρα χαμένη για να στήσουμε το νησί και την οικονομία του ξανά στα πόδια τους.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΡΑΜΑ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΗΣΟΥ ΚΩ

ADVERTORIALS