Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Κω εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
‘’Τις τελευταίες ώρες, έχει γίνει απόπειρα εξαπάτησης πολιτών της Κω οι οποίοι καλούνται δήθεν από το Δήμο προκειμένου να τους καταβληθούν αποζημιώσεις, με την προϋπόθεση όμως να δώσουν στοιχεία πρόσβασης στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς ή να ανοίξουν λογαριασμό στο Τ.Τ.
Ήδη ο Δήμαρχος Κω ενημέρωσε τον Αστυνομικό Διευθυντή και τη Δικαιοσύνη για τις σχετικές καταγγελίες.
Ενημερώνουμε τους πολίτες ότι ο Δήμος Κω για οτιδήποτε απαιτηθεί θα ενημερώσει με δημόσιες ανακοινώσεις.
Όποιος τους καλεί εκ μέρους δήθεν του Δήμου Κω, επιχειρεί να τους εξαπατήσει.
Πρέπει να αποφεύγουν να δίνουν προσωπικά δεδομένα και στοιχεία πρόσβασης στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς, ή να καταθέτουν λεφτά σε λογαριασμούς, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ενημερώνουν τις αρχές.’’
Γραφείο Τύπου Δήμου Κω
Ο Ιπποκράτης επέστρεψε μετά από δέκα χρόνια.
Την ημερίδα παρακολούθησαν -6- διαπραγματευτές των Διευθύνσεων Αστυνομίας Κυκλάδων, Α’ και Β’ Δωδεκανήσου, καθώς και -2- Αξιωματικοί Ψυχολόγοι, υπό τον συντονισμό εκπαιδευτή Αξιωματικού της Διεύθυνσης Δίωξης Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αττικής
Τέλος εποχής για το σώμα που δημιουργήθηκε το 1997 - Ο χαρακτηρισμός «ράμπο» και τα προβλήματα που οδήγησαν στην απόφαση για την κατάργησή του - Τι θα γίνει με το προσωπικό και τις υποθέσεις του.
Η ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ.