ΌΡΑΜΑ: '' Ξεπέρασε κάθε όριο θράσους ο κ. Κυρίτσης. Έδωσε 5000 χιλιάδες ευρώ σε εκλεγμένο με τη Δύναμη Αλλαγής κοινοτικό σύμβουλο ''

ΌΡΑΜΑ: '' Ξεπέρασε κάθε όριο θράσους ο κ. Κυρίτσης. Έδωσε 5000 χιλιάδες ευρώ σε εκλεγμένο με τη Δύναμη Αλλαγής κοινοτικό σύμβουλο ''

Ξεπέρασε κάθε όριο θράσους ο κ. Κυρίτσης, αφού ως πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κω, με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης, έδωσε 5000 χιλιάδες ευρώ σε εκλεγμένο με τη Δύναμη Αλλαγής κοινοτικό σύμβουλο.
Προσπερνώντας και αγνοώντας εκατοντάδες συμπολιτών μας που ως επαγγελματίες παλεύουν με νύχια και με δόντια να επιβιώσουν αναζητώντας έστω και ένα μεροκάματο, ο κ. Κυρίτσης ανέθεσε εργασίες βαψίματος μικροαντικειμένων, ύψους πέντε χιλιάδων ευρώ, στον εν ενεργεία Κοινοτικό Σύμβουλο Κω και κουμπάρο του κύριο Πετρή Πέτρο του Εμμ.
Δίνουμε στη δημοσιότητα την απόφαση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, στο οποίο Πρόεδρος είναι ο κος Κυρίτσης, και την οποία υπογράφει ο αντιπρόεδρος του κος Κοκκαλάκης.
Πρόκειται για μία ακόμα σκανδαλώδη ανάθεση, σε εν ενεργεία μάλιστα τοπικό του σύμβουλο ο οποίος έχει σαφέστατο ασυμβίβαστο, ηθικό και ουσιαστικό.
Εκτός από τις γνωστές ύβρεις που περιέχουν οι ανακοινώσεις της «καταστροφικής αλλαγής» Κυρίτση αναμένουμε, σήμερα κιόλας:
- τη δημοσιοποίηση της μελέτης με την οποία προσδιορίζονται τα «μικροαντικείμενα» που για να βαφτούν απαιτούνται 5.000 χιλιάδες ευρώ, ποσό που δεν απαιτείται ούτε για το φρεσκάρισμα μίας μεγάλου μεγέθους πολυκατοικίας.
- Μία πειστική εξήγηση στο ερώτημα γιατί η περσινή ανάθεση για το ίδιο αντικείμενο «βάψιμο μικροαντικειμένων» σε άλλον ανάδοχο στοίχησε μόνο 2.900 ευρώ...
- Την παραίτηση του Κοινοτικού Συμβούλου κου Πετρή Πέτρου του Εμμ.
Να είστε δε βέβαιοι ότι θα λάβουν γνώση και για αυτό το σκάνδαλο όλοι οι θεσμικοί παράγοντες ελέγχου της λειτουργίας των ΟΤΑ.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΟΡΑΜΑ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΗΣΟΥ ΚΩ

ADVERTORIALS