Όραμα για συζητήσεις Δήμου Κω με Ryanair- ''Κάντε πρώτα τη συμφωνία... και μετά πανηγυρίζετε''

Όραμα για συζητήσεις Δήμου Κω με Ryanair- ''Κάντε πρώτα τη συμφωνία... και μετά πανηγυρίζετε''

Κάντε πρώτα τη συμφωνία... και μετά πανηγυρίζετε
Οι απερχόμενοι καταστροφείς του νησιού Κυρίτσης και Σιφάκης συνεχίζουν να εμπαίζουν και να προκαλούν τους Κωους πολίτες με επικοινωνιακές φανφάρες άνευ αντικρίσματος.
Τα ζητήματα του τουρισμού και δει των εταιρειών χαμηλού κόστους με πρωταρχική τη συνεργασία με τη Ryanair απαιτούν σοβαρότητα, λεπτούς χειρισμούς και σίγουρα όχι τερτίπια επικοινωνιακού τύπου.
Τα δείγματα γραφής που έχουμε στα τρία χρόνια της καταστροφικής διοίκησης Κυρίτση και τα δεκάδες προεκλογικά και μετεκλογικά ψέματα μας κάνουν να αμφιβάλουμε ακόμα και για το αν πραγματικά έλαβε χώρα μια τέτοια συνάντηση.
Ως προς την «αξιοπιστία» του κυρίου Κυρίτση και του συνόλου της Δημοτικής αρχής στο μόνο τομέα που μπορούν να υπερηφανεύονται είναι η συνέπεια με την οποία προωθούν το δημοτικό χρήμα σε υποψηφίους, πολιτικά στελέχη και συμβούλους.
Είναι δε τόσο «αξιόπιστοι» που στην ανακοίνωσή τους έχουν ήδη φροντίσει να εντάξουν τις παραμέτρους μίας ακόμα αποτυχίας... για όσους μπορούν να διαβάσουν πίσω από τις γραμμές.
Απαιτούμε την άμεση σύγκληση ειδικής σύσκεψης με εκπροσώπους όλων των δημοτικών παρατάξεων και των παραγωγικών φορέων ώστε να υπάρξει έστω και για μία φορά κοινή προσέγγιση στο σημαντικότερο ζήτημα που απασχολεί την οικονομία του νησιού.
Προειδοποιούμε ότι δεν θα δεχτούμε τερτίπια στον τομέα της χρηματοδότησης μιας συμφωνίας συνδιαφήμισης του τύπου να πληρώσουν (με έρανο) οι φορείς και άλλες τέτοιες υπεκφυγές.
Μόνο τα χρήματα που έχει διασπαθίσει ο Κυρίτσης και η παρέα του στις απευθείας αναθέσεις πολιτικών φίλων, συγγενών και συμβούλων φτάνουν όχι μόνο για συνδιαφήμιση αλλά για την αγορά ποσοστού μετοχών της εν λόγω εταιρείας.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΟΡΑΜΑ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΗΣΟΥ ΚΩ

ADVERTORIALS