Μαθητικό Φεστιβάλ ΚΝΕ: Το Σάββατο 29 Απρίλη στο πάρκο του Ιπποκράτη (πρώην Ανθόκηπο)

Μαθητικό Φεστιβάλ ΚΝΕ: Το Σάββατο 29 Απρίλη στο πάρκο του Ιπποκράτη (πρώην Ανθόκηπο)

Το Μαθητικό Φεστιβάλ φτάνει και στο νησί μας! Θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Απρίλη στις 18.00 στο πάρκο του Ιπποκράτη (πρώην Ανθόκηπο).

Πάρε μέρος στο Μαθητικό φεστιβάλ της ΚΝΕ, με σύνθημα «αν θες να λέγεσαι άνθρωπος, δεν θα πάψεις ούτε στιγμή να αγωνίζεσαι για το δίκιο». Η Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδας καλεί  τους μαθητές και τις μαθήτριες του νησιού να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις του Μαθητικού Φεστιβάλ, όσους ασχολούνται με την μουσική , τον χορό, το σκίτσο , τους πολιτιστικούς συλλόγους του νησιού μας, να πάρουν μέρος και να παρουσιάσουν την δημιουργία τους. Να συμβάλλουν με το μεράκι και την ανησυχία τους , στην επιτυχία του.

Να συμμετάσχουν στο μεγάλο ραντεβού των μαθητών που προβληματίζονται, ονειρεύονται, τραγουδούν και δεν δέχονται την αδικία.  Να μάθουν από πρώτο χέρι για τι παλεύει η ΚΝΕ. Τα Μαθητικά Φεστιβάλ τα χτίζουμε με το μεράκι και τη δίψα μας για συζήτηση, συλλογικότητα, πολιτιστική δημιουργία, άθληση, διασκέδαση. Τα χτίζουμε εμείς, τα μέλη και οι φίλοι της ΚΝΕ, που έχουμε βαλθεί να αλλάξουμε τον κόσμο.

Μαζί είμαστε πιο δυνατοί! Έλα μαζί μας γιατί έχουμε κοινό συμφέρον να ανατρέψουμε το σύστημα της αδικίας και της εκμετάλλευσης και να παλέψουμε για την κοινωνία το σχολείο και τη ζωή που μας αξίζει!

Δήλωσε συμμετοχή!

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 6972785487

e- mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ADVERTORIALS