ΟΡΑΜΑ- Ryanair για την Κω: Μείωση προορισμών - αύξηση συχνότητας πτήσεων

ΟΡΑΜΑ- Ryanair για την Κω: Μείωση προορισμών - αύξηση συχνότητας πτήσεων

Ryanair: Μείωση προορισμών - αύξηση συχνότητας πτήσεων

Ένα διφορούμενο μήνυμα στέλνει προς το νησί μας και την υπνωτισμένη δημοτική αρχή η εταιρεία χαμηλού κόστους ryanairσύμφωνα με το πρόγραμμα πτήσεων που είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα της και ο καθένας μπορεί να το δει.

Είναι ξεκάθαρο πλέον σε όλους πως επί δύο χρόνια οι κύριοι Σιφάκης και Κυρίτσης κοροϊδεύουν τον κόσμο (ακόμη περιμένουμε και εμείς και οι φορείς ενημέρωση για τις επαφές με τη ryanair) δεν ασχολούνται με το ζήτημα όπως δεν το κάνουν και άλλοι γνωστοί τοπικοί επαναστάτες που τώρα έχουν ανακαλύψει νέο πεδίο δράσης.

Σύμφωνα λοιπόν με τα δεδομένα από την ιστοσελίδα της εταιρείας έχουμε την εξής διαμόρφωση:

  1. Μείωση των χωρών από τις οποίες θα πετάει η εταιρεία σε μόλις 4 (Αγγλία, Ιταλία, Λιθουανία και Πολωνία)
  2. Μείωση των αεροδρομίων προέλευσης από 12 σε 8 (Λονδίνο-Στάνστεντ, Λίβερπουλ, Κάουνας, Κρακοβία, Μιλάνο-Μπέργκαμο, Μπολόνια, Πίζα, Ρώμη-Φιουμιτσίνο).
  3. Στον αντίποδα των μειώσεων παρατηρούμε μία ιδιαίτερα σημαντική αύξηση της συχνότητας των πτήσεων της εταιρείας από τους ανωτέρω προορισμούς προσεγγίζοντας τα νούμερα που είχαμε το 2013 και το 2014 όταν η Κως είχε δημοτική αρχή και συμφωνία!!!
  4. Με προμετωπίδα το Μιλάνο από το οποίο η εταιρεία θα πετάξει 130 φορές προς την Κω (καθημερινά τον Αύγουστο) το πρόγραμμα περιλαμβάνει συνολικά 486 πτήσεις προς το νησί μας όταν πέρυσι πέταξε μόλις 275 φορές ενώ το 2013 και το 2014 πέταξε 551 και 530 φορές αντίστοιχα.

Τα συμπεράσματα από τις ανωτέρω αδιαμφισβήτητες παραδοχές είναι ξεκάθαρα. Σκεφτείτε τι θα μπορούσαμε να καταφέρουμε αν είχαμε δημοτική αρχή που να ενδιαφέρεται για τον τόπο και να μην αναλώνεται σε ανούσιες μελέτες και ταξιδάκια αναψυχής.

Σκεφτείτε σε πόσο καλύτερη κατάσταση θα ήμασταν αν είχαν διαχειριστεί σωστά το μεταναστευτικό και αν σταματήσουν την κωλυσιεργία ώστε να δοθεί άμεσα βιώσιμη λύση.

Η Κως παρά τις αντιξοότητες, την ατυχία της γεωγραφικής της θέσης στην παρούσα φάση και την ανικανότητα συλλήβδην των διοικούντων παραμένει ισχυρή και είναι στο χέρι μας να δώσουμε τις λύσεις που απαιτούνται και να κοιτάξουμε μπροστά.

Μοναδικός αντίπαλός μας ο χρόνος… ας μην τον καταχραστούμε άλλο.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΡΑΜΑ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΩ

ADVERTORIALS