Απάντηση Μουζουράκη σε Καματερό για τις δηλώσεις του Βουλευτή ότι τον απογοήτευσε η ΚΩΣ

Απάντηση Μουζουράκη σε Καματερό για τις δηλώσεις του Βουλευτή ότι τον απογοήτευσε η ΚΩΣ

Ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Κω κ. Θεόφιλος Μουζουράκης, με αφορμή τις δηλώσεις του κ. Καματερού στο ΑΙΓΑΙΟ ΤV και την πρόθεση του να κάνει... μεταδημότευση στο Δήμο Καλύμνου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
‘’ Ο κ. Καματερός περιφέρει, εδώ και πολύ καιρό στα κανάλια, την εμπάθεια και το μίσος του απέναντι στο Δήμαρχο Κω και στη δημοτική αρχή.
Ο Δήμαρχος Κω στην σύσκεψη με τον Πρωθυπουργό στο Μαξίμου, μίλησε με ευπρέπεια, μίλησε με επιχειρήματα και προτάσεις, έθεσε σημαντικά ζητήματα και ερωτήματα.
Προφανώς αυτά ενόχλησαν ξανά τον κ. Καματερό.
Ο ίδιος όμως ποιες προτάσεις έχει καταθέσει; Μπορεί να φέρει έστω και μία πρόταση;
Εκτός βέβαια από την απαίτηση του να συμφωνήσουμε όλοι με την καταστροφή του νησιού και του τουρισμού μας και να μετατρέψουμε την Κω σε Μόρια και σε αποθήκη ψυχών.
Δεν κρύβει επίσης την εμπάθεια του απέναντι και στην πλειοψηφία των πολιτών της Κω. Για αυτό άλλωστε και θέλει να τους εκδικηθεί και να τους τιμωρήσει με τη δημιουργία χώρου, στρατοπέδου ή hot spot παραμονής προσφύγων και παράνομων μεταναστών στο νησί.
Και δεν μιλάμε για 1.000 άτομα αλλά για 10.000 και πλέον για αρχή και βλέπουμε...
Τον κ. Καματερό δεν τον ενδιαφέρει ο τουρισμός, είναι εμπόδιο για τις επιδιώξεις του. Θέλει μικρή και μίζερη την Κω, θέλει να την κατεβάσει τόσο χαμηλά για να μπορεί να την διαχειριστεί.
Για αυτό και πούλησε τους μειωμένους συντελεστές ΦΠΑ, για αυτό και συναίνεσε στην αύξηση των φορολογικών επιβαρύνσεων στο τουριστικό προϊόν, στη διαμονή και στη εστίαση.
Το αίσχος του Κάπτεν-Ηλίας είναι δικό του έργο.
Ο ρόλος της πέμπτης φάλαγγας και της κατασυκοφάντησης του νησιού και της δημοτικής αρχής είναι ο ρόλος που έχει επιλέξει και του ταιριάζει.
Δεν διστάζει να προσβάλει ένα ολόκληρο νησί και τους πολίτες του, να λέει ότι η Κως τον απογοήτευσε και τον έκανε να αισθάνεται ντροπή.
Προφανώς δεν θέλει να ξέρει τι αισθάνονται οι πολίτες της Κω για τον ίδιο, θα το διαπιστώσει όμως με την πρώτη ευκαιρία.
Όσο για την πρόθεση του να μεταφέρει τα πολιτικά του δικαιώματα στην Κάλυμνο, όλα είναι θέμα μιας απλής αίτησης που θα πρέπει να υποβάλλει...
Έτσι και αλλιώς βρίσκεται σε μεγάλη ψυχική απόσταση από τους πολίτες της Κω, καλό θα είναι να εξασφαλίσει και μια άλλου είδους απόσταση, που σίγουρα θα του χρειαστεί, αν αυθαίρετα και με αυταρχισμό προχωρήσουν στη δημιουργία hot spoτ στην Κω.
Όσοι τολμούν ας αναλάβουν την ευθύνη.’’

ADVERTORIALS