Θ. Μουζουράκης :O κ. Ζερβός επέλεξε το ρόλο του κομματικού εκπροσώπου αντί αυτού του Δημοτικού Συμβούλου

Θ. Μουζουράκης :O κ. Ζερβός επέλεξε το ρόλο του κομματικού εκπροσώπου αντί αυτού του Δημοτικού Συμβούλου

Θεόφιλος Μουζουράκης :  « O κ. Ζερβός επέλεξε το ρόλο του κομματικού εκπροσώπου αντί αυτού του Δημοτικού Συμβούλου»

Ο κ. Ζερβός έχει αυτοκαταργηθεί ως Δημοτικός Σύμβουλος Κω και έχει αναλάβει το ρόλο του αριστερού ψάλτη και εκπροσώπου συγκεκριμένου κόμματος μέσα στο δημοτικό συμβούλιο.

Ας απαντήσει στα επιχειρήματα του Λιμενικού Ταμείου για τα ΚΑΕ, που στηρίζονται σε δικαστικές αποφάσεις, πραγματικά δεδομένα και οφέλη για το Δήμο Κω και ας σταματήσει να παριστάνει τον ‘’πατερούλη’’ των επαγγελματιών του νησιού.

Τα ΚΑΕ απευθύνονται μόνο σε όσους ταξιδεύουν , όπως συμβαίνει και στο αεροδρόμιο.

Για τον κ.Ζερβό ιδού πεδίο δόξης λαμπρό: να ζητήσει από την κυβέρνηση του, της οποίας είναι εκπρόσωπος μέσα στο δημοτικό συμβούλιο, να καταργήσει την ισχύουσα από 30.12.1997 Σύμβαση Παραχώρησης του Ελληνικού Δημοσίου με τα ΚΑΕ.

Στη συνέχεια να προχωρήσει και στην ακύρωση του διαγωνισμού για την αξιοποίηση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων, μεταξύ των οποίων και το αεροδρόμιο της Κω, όπως υπόσχονταν προεκλογικά.

Και τέλος να ζητήσει από την κυβέρνηση του να μην καταργηθούν οι μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ στα νησιά, γιατί αυτό είναι το καίριο πλήγμα για την τοπική οικονομία και τους επαγγελματίες και τον επιχειρηματικό κόσμο του νησιού.

Επίσης να του υπενθυμίσουμε ότι αθέμιτο ανταγωνισμό εις βάρος των επαγγελματιών του νησιού συνιστά η δωρεάν παραχώρηση δημοτικών ακινήτων σε ‘’ημέτερους’’ όταν όλοι οι άλλοι επαγγελματίες πληρώνουν ενοίκια και υποχρεώσεις.

ADVERTORIALS