Συνεχίζει την περιοδεία του στη Ρόδο ο Β. Υψηλάντης.Δείτε φωτογραφίες

Συνεχίζει την περιοδεία του στη Ρόδο ο Β. Υψηλάντης.Δείτε φωτογραφίες

Επίσκεψη του υπ. Βουλευτή Δωδεκανήσου Βασίλη Υψηλάντη στην Εφορία και περιοδεία σε Ιαλυσό, Αφάντου, Απόλλωνα.

Την εφορία επισκέφτηκε σήμερα το πρωί ο υπ. Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Βασίλης Α. Υψηλάντης.
Συναντήθηκε με στελέχη της υπηρεσίας και με πολίτες. Δεσμεύτηκε για τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού, οι οποίες θα σημάνουν την ελάφρυνση των βαρών που σήκωσε στις πλάτες του όλο αυτόν τον καιρό ο Έλληνας πολίτης.
Ο κ. Υψηλάντης ανέλυσε το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού, ο οποίος δεσμεύεται για μείωση της φορολογίας των επιχειρήσεων σταδιακά από το 25% στο 15%. Μίλησε για την σταδιακή μείωση του ΕΝΦΙΑ, του οποίου η μείωση θα αρχίσει μέσα στο 2015 κατά 7%. Ανέφερε ότι η ρύθμιση των 100 δόσεων έδωσε ανάσα στον Έλληνα φορολογούμενο. Τόνισε ιδιαίτερα ο βουλευτής ότι είναι αδιαπραγμάτευτο για τον ίδιο το κεκτημένο των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα Δωδεκάνησα. Αναφέρθηκε στον εκσυγχρονισμό του φορολογικού μηχανισμού προς όφελος του Έλληνα πολίτη που δεν ταλαιπωρείται στις ουρές της εφορίας, αλλά μηχανογραφημένα πλέον μπορεί να διεκπεραιώσει τις φορολογικές του υποθέσεις από το σπίτι του. Τόνισε δε την τεράστια συνεισφορά της Δωδεκανήσου, αυτά τα δύσκολα χρόνια, στον κεντρικό κρατικό κορβανά.
Στην συνέχεια επισκέφτηκε την Ιαλυσό, τα Απόλλωνα και τα Αφάντου όπου οι κάτοικοι του επεφύλαξαν μια συγκινητική και θερμή υποδοχή και συναντήθηκε με φορείς, επιχειρηματίες και πολίτες και δεσμεύθηκε ότι όπως πάντα ήταν κοντά του έτσι και τώρα θα είναι στο πλάι τους, θα αγωνίζεται για τα προβλήματά τους, για τις ανάγκες του τόπου μας, για το μέλλον των παιδιών μας.

billl

billl3

billl1

ADVERTORIALS