Ο Μ. Κόνσολας στους πολίτες της Κω: ''Ο Σύριζα δεν έχει σχέδιο για τη χώρα''

Ο Μ. Κόνσολας στους πολίτες της Κω: ''Ο Σύριζα δεν έχει σχέδιο για τη χώρα''

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ : «Μιλάω πάντα με επιχειρήματα. 4 ζητήματα που αποδεικνύουν ότι ο Σύριζα δεν έχει σχέδιο για τη χώρα».

«Είμαι ο τελευταίος που θα επιχειρούσε να κινδυνολογήσει.

Μιλάω πάντα με επιχειρήματα, πιστεύω ότι πρέπει να δώσουμε ένα θετικό μήνυμα στον πολίτη.

Θεωρώ όμως ότι οι εξαγγελίες του Σύριζα, δεν είναι απλά ανεφάρμοστες αλλά προσκρούουν στην κοινή λογική. Κινούνται έξω από το ευρωπαϊκό πλαίσιο και την πραγματικότητα», επισήμανε ο Μάνος Κόνσολας, απευθυνόμενος στους πολίτες της Κω.

Ο υπ. Βουλευτής της Ν.Δ στα Δωδεκάνησα αναφέρθηκε, με επιχειρήματα και τεκμηριωμένο πολιτικό λόγο, σε 4 ζητήματα που αναδεικνύουν την έλλειψη ενός ρεαλιστικού σχεδίου από το Σύριζα, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Ζήτημα 1ο: Ο κ.Τσίπρας είπε ότι εγγυάται τις καταθέσεις των Ελλήνων. Η αλήθεια είναι ότι δεν τις εγγυάται ο κ.Τσίπρας. Τις εγγυάται η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Σήμερα δύο ελληνικές τράπεζες ζήτησαν ρευστότητα από το μηχανισμό στήριξης της ΕΚΤ. Η αλήθεια είναι ότι η σταθερότητα του τραπεζικού μας συστήματος εξαρτάται από την παραμονή μας στην ευρωζώνη, την εγγυάται η ΕΚΤ.

            Ζήτημα 2ο: Η κ.Βαλαβάνη υποστήριξε ότι ο Σύριζα δεν θα πάρει τη δόση των 7,5 δις ευρώ. Αν όμως δεν υπάρξει χρηματοδότηση δεν θα πληρωθούν τα ομόλογα του Μαρτίου. Έχουν συναίσθηση τι σημαίνει πιστωτικό γεγονός; Ξέρουν ποιες είναι οι συνέπειες;

Ζήτημα 3ο: Ο κ.Στρατούλης εξήγγειλε ότι η πρώτη κίνηση μιας κυβέρνησης Σύριζα θα αφορά την επαναπρόσληψη 9.500 υπαλλήλων που απολύθηκαν από το δημόσιο. Ξέρει ο κ.Στρατούλης ότι ανάμεσα σε αυτούς είναι επίορκοι και καταδικασμένοι από τη Δικαιοσύνη αλλά και υπάλληλοι που βρέθηκαν να έχουν κάνει χρήση πλαστών πτυχίων και δικαιολογητικών;

Ζήτημα 4ο: Η κ.Ραχήλ Μακρή εξήγγειλε κοπή 100 δις χαρτονομισμάτων ευρώ, εξαγγελία που δεν αντέχει σε κριτική και στερείται σοβαρότητας. Χαίρομαι που ο εχέφρων κ.Παπαδημούλης πήρε σαφείς αποστάσεις και αποδοκίμασε αυτές τις φαιδρότητες».

Ο κ.Κόνσολας έστειλε το δικό του μήνυμα στους πολίτες της Κω:

«Η χώρα επιλέγει κυβέρνηση, στηρίζει την ευρωπαϊκή προοπτική και την παραμονή μας στο ευρώ.

Στηρίζει τις δυνάμεις της ευθύνης και της αλήθειας.

Τα Δωδεκάνησα επιλέγουν Βουλευτή.

Είμαι παρών με τη δραστηριότητα μου, με τις προτάσεις και τις ιδέες μου. Με όλα όσα πετύχαμε μαζί, με τη δέσμευση να συνεχίσω με μεγαλύτερη θέληση και αποτελεσματικότητα για τον τόπο μας και τους ανθρώπους του.

Με Δύναμη και Αλήθεια».

 

 

ADVERTORIALS