Η απάντηση του Σιφάκη στο Όραμα-Στο επίπεδο των προσωπικών ύβρεων,δεν είμαι διατεθειμένος να κατεβώ

Η απάντηση του Σιφάκη στο Όραμα-Στο επίπεδο των προσωπικών ύβρεων,δεν είμαι διατεθειμένος να κατεβώ

Ο Αντιδήμαρχος κ.Σιφάκης , έκανε την ακόλουθη δήλωση, απαντώντας στην ανακοίνωση που εξέδωσε η παράταξη Όραμα:

'' Στο επίπεδο των προσωπικών ύβρεων, δεν είμαι διατεθειμένος να κατεβώ.
Πριν από 6 μήνες, το 67% των πολιτών της Κω μίλησε ξεκάθαρα. Είναι δεδομένο ότι το 'Οραμα-Εφιάλτης δεν σέβεται ούτε τους πολίτες ούτε τη λαϊκή ετυμηγορία.
Οι πολίτες της Κω ενέκριναν με την ψήφο τους τις προγραμματικές μας δεσμεύσεις για τον τουρισμό.
Οι δεσμεύσεις αυτές γίνονται πράξη, έχει αρχίσει η υλοποίηση τους.
Είναι σαφές ότι τον ''σκιώδη'' αρχηγό του Οράματος, τον ενοχλεί η εικόνα μιας δημοτικής αρχής που καλεί τους φορείς του τουρισμού, συζητά μαζί τους και αναζητούν τρόπους συνεργασίας και κοινής δράσης.
Θα πρέπει όμως, αυτή την εικόνα, να την συνηθίσει τόσο ο ίδιος όσο και οι ελάχιστοι που πιστεύουν στα κηρύγματα της οξύτητας και των ύβρεων, όλοι αυτοί που επιβεβαιώνονται σπέρνοντας το μίσος και το διχασμό.
Ο τουρισμός δεν προσφέρεται για άγονες παραταξιακές αντιπαραθέσεις. Ο τουρισμός είναι υπεραξία για την Κω, κοινή υπόθεση όλων.
Η προηγούμενη δημοτική αρχή όχι μόνο δεν είχε σχέδιο για τον τουρισμό αλλά απαξίωνε τους φορείς του, διέλυσε ότι θετικό υπήρχε.
Υπενθυμίζουμε ότι οφείλουν ακόμα τα χρήματα για τη Ryanair.
Ήταν αρνητικοί στη διαμόρφωση μιας πολιτικής προσέλκυσης αεροπορικών εταιρειών χαμηλού κόστους.
Γιατί;
Η απάντηση βρίσκεται σε όσους ήθελαν και θέλουν τη δημιουργία ενός μονοπωλιακού καθεστώτος ελέγχου του τουρισμού στην Κω. Αυτοί ασκούσαν την πολιτική για τον τουρισμό κατά τη διάρκεια της θητείας του κ.Καϊσερλη και της μικρής του ομάδας.
Τα πράγματα άλλαξαν.
Εμείς θα συνεχίσουμε τη στενή συνεργασία με τους φορείς του τουρισμού, θα αναπτύξουμε κοινές δράσεις,
Οι 300.000 ευρώ για την τουριστική προβολή θα διατεθούν παραγωγικά ,με διαφάνεια και σε συνεργασία με τους φορείς. Με τη μέγιστη ανταποδοτικότητα για τον τουρισμό μας.
Οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις με τις αεροπορικές εταιρείες συνεχίζονται με τη συμμετοχή και εκπροσώπων του ΕΒΕΔ και των τουριστικών φορέων. Προσπαθούμε , όλοι μαζί, να πετύχουμε τη βέλτιστη συμφωνία, να αποκαταστήσουμε το κύρος του Δήμου Κω. Γιατί κάποιος που χρωστά και δεν τηρεί τις δεσμεύσεις του δεν έχει κύρος και αξιοπιστία.
Σε ότι με αφορά τηρώ απαρέγκλιτα τον κανόνα που διαχωρίζει την πολιτική από την επαγγελματική μου δραστηριότητα. Άλλοι ήταν αυτοί που θεωρούσαν προσωπική τους ιδιοκτησία το Δήμο Κω.''

ADVERTORIALS