ΣΤΑ
ΓΡΗΓΟΡΑ
Ψάχνουμε έναν Λευτέρη...που να τα πηγαίνει καλά με τη Δημοτική Αρχή, βρε παιδιά!

Στις 15 Φεβρουαρίου το καθαρό νερό στην Αντιμάχεια,το Μαστιχάρι,την Καρδάμαινα & την Κέφαλο

Πολιτικη Παρασκευή, 24η Ιανουαρίου 2014
Στις 15 Φεβρουαρίου το καθαρό νερό στην Αντιμάχεια,το Μαστιχάρι,την Καρδάμαινα & την Κέφαλο

Στις 15 Φεβρουαρίου το καθαρό νερό στην Αντιμάχεια, το Μαστιχάρι, την Καρδάμαινα και την Κέφαλο
Στην τελική ευθεία βρίσκονται τα έργα της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Κω για την υδροδότηση των Δημοτικών Κοινοτήτων Αντιμάχειας, Καρδάμαινας, Κεφάλου και του οικισμού Μαστιχαρίου με πόσιμο και άφθονο νερό.
Στην μεγάλη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία των τεχνικών υπηρεσιών της ΔΕΥΑΚ με την παρουσία των στελεχών της, του Προέδρου, Γιώργου Πασσανικολάκη και του Αντιπροέδρου, Λευτέρη Διακογιώργη παρουσιάστηκαν από τους υπεύθυνους των έργων, η εξέλιξη των μέχρι σήμερα έργων και δόθηκαν διευκρινίσεις και οδηγίες για την ολοκλήρωση των έργων του μεγάλου προγράμματος εξυγίανσης του υδρευτικού συστήματος του τέως Δήμου Ηρακλειδών.
Υπολογίζεται ότι στις 15 Φεβρουαρίου θα ξεκινήσουν οι δοκιμαστικές αντλήσεις των νέων γεωτρήσεων και των γεωτρήσεων που αντικαταστάθηκαν με ηλεκτροδότηση από τη ΔΕΗ, ο καθαρισμός των σωληνώσεων και η λειτουργία των νέων δεξαμενών μαζί με τα σύγχρονα συστήματα αυξομείωσης των πιέσεων.
Για την ολική επαναφορά της υδροδότησης από την έναρξη της λειτουργίας των νέων εγκαταστάσεων στις 15 Φεβρουαρίου θα απαιτηθούν εργασίες ελέγχου της πίεσης και καθαρισμού που θα διαρκέσουν δύο έως τρεις μέρες κατά τη διάρκεια των οποίων θα εργάζονται και θα βρίσκονται σε ετοιμότητα στην περιοχή το σύνολο του στελεχιακού δυναμικού της ΔΕΥΑΚ με τον εξοπλισμό τους.
Επίσης σε ετοιμότητα και πλήρη καθημερινή εργασία θα βρίσκονται και τα επιστημονικά στελέχη και οι χημικοί της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης «ΚΩΣ ΑΣΠΙΣ Τα 3 Στοιχεία της Φύσης» ώστε να προβούν σε εκτεταμένες μετρήσεις της οργανικής και ανόργανης σύνθεσης του νερού.
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΚ με σκοπό την ανάδειξη του τεράστιου έργου που μελέτησαν και υλοποίησαν αποκλειστικά τα στελέχη της Επιχείρησης προτίθενται να δημοσιοποιήσουν σε ειδικά έντυπα τις εργασίες τους που αποτελούν πρωτοπορία στον εντοπισμό και στην επίλυση δυσεπίλυτων για πολλά χρόνια προβλημάτων υδροδότησης εκτεταμένων οικιστικών περιοχών. Παράλληλα θα δημοσιοποιηθούν και τα οικονομικά στοιχεία της ΔΕΥΑΚ και του τεράστιου υδρευτικού έργου για να αποτυπωθεί η τιτάνια προσπάθεια των υπαλλήλων για την οικονομική εξυγίανση της ΔΕΥΑΚ.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
astynomianew.jpg
Διάρρηξη διαμερίσματος στην πόλη της Κω, μέρα μεσημέρι

Διάρρηξη σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου σημειώθηκε την Τρίτη, 3 Ιουνίου, στην πόλη της Κω.

kut34.jpg
Απέδρασε από το Κέντρο Φιλοξενίας Ανηλίκων στην Κω – Εντοπίστηκε σώος στην Ακτή Κουντουριώτη

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Τρίτης 3 Ιουνίου στο Κέντρο Εποπτευόμενης Διαβίωσης Ανηλίκων (Κ.Ε.Δ.Ν.) στην Κω, όταν 15χρονος φιλοξενούμενος αφγανικής καταγωγής κατάφερε να αποδράσει από την πτέρυγα φιλοξενίας, θέτοντας σε κινητοποίηση τις αρχές του νησιού.

2025-6-04-sinantisi-me-ghgh-ipodomwn.jpg
Τη χρηματοδότηση του ταμιευτήρα «Μία» διεκδικεί ο Δήμος Κω

Επίσκεψη Δημάρχου και Προέδρου ΔΕΥΑΚ στο Υπουργείο Υποδομών.

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
21 °C
Πέμπτη, 5 Ιουνίου 3:39ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency