ΙΝΚΑ Νοτίου Αιγαίου: Μετά τα γαλακτοκομικά, προχωράμε στο μποϊκοτάζ σε όσπρια κ ζυμαρικά

ΙΝΚΑ Νοτίου Αιγαίου: Μετά τα γαλακτοκομικά, προχωράμε στο μποϊκοτάζ σε όσπρια κ ζυμαρικά

Μετά τα γαλακτοκομικά, προχωράμε στο μποϊκοτάζ σε όσπρια κ ζυμαρικά

 

  

Ο αγώνας δρόμου των πολιτών Καταναλωτών κατά της ακρίβειας της αισχροκέρδειας παντού της κερδοσκοπίας συνεχίζεται. 

Μετά το μποϋκοτάζ στα γαλακτοκομικά, γάλατα, γιαούρτια τυροκομικά εγχώρια ή εισαγωγής το ΙΝΚΑ Νοτίου Αιγαίου, συντάσσεται με την Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδας και τις ενώσεις καταναλωτών και καλεί τους καταναλωτές να προβούν σε μποϊκοτάζ για τα όσπρια και τα ζυμαρικά.

Καλούμε τους πολίτες - καταναλωτές να συμμετέχουν και σε αυτή την προσπάθεια που ξεκινάει από σήμερα, 28 Φεβρουαρίου 2023 και θα συνεχιστεί μέχρι και τις 5 Μαρτίου 2023 και να μην αγοράζουν αυτά τα προϊόντα, των οποίων οι τιμές ανεβαίνουν συνεχώς, επιβαρύνοντας την τσέπη μας και τους προϋπολογισμούς των νοικοκυριών σε όλη τη χώρα.

-Ζητάμε άμεσες ενέργειες για προσλήψεις προσωπικού στον ΕΦΕΤ έτσι ώστε να υπάρχει έλεγχος και όχι ασυδοσία στην αγορά τροφίμων. 

-Ζητάμε προσλήψεις κτηνιάτρων και γεωπόνων στο υπουργείο Ανάπτυξης και Τροφίμων για τον έλεγχο των εισαγωγών στις εισόδους της χώρας μας.

   Αν δεν καταφέρουμε όλοι μαζί με μια γροθιά, να πέσουν οι τιμές των τυροκομικών γαλακτοκομικών προϊόντων θα συνεχίσουμε μαζί με όλες τις ενώσεις καταναλωτών στην Ελλάδα, βάζοντας όριο τιμών. 

 

 

 

*Θυμίζουμε ότι μπορείτε να ενημερώνεστε για όλες τις δράσεις μας, από το νέο, ανανεωμένο site του ΙΝΚΑ12 Νοτίου Αιγαίου:

inka12.gr και να στέλνετε τις καταγγελίες και ό,τι άλλο

διαπιστώνετε, στα εξής mails: press@inka12.gr & info@inka12.gr

ADVERTORIALS