Ιωάννης Γ. Πάππου: «Το Δ.Σ. της Δωδεκανησιακής Εταιρείας Ανάπτυξης και Προόδου, έχει μόνο μια αποστολή: Να πετύχει».

Ιωάννης Γ. Πάππου: «Το Δ.Σ. της Δωδεκανησιακής Εταιρείας Ανάπτυξης και Προόδου, έχει μόνο μια αποστολή: Να πετύχει».

ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

 

Σε εορταστικό κλίμα η πρώτη συνάντηση των μελών του Δ.Σ της Δ.ΕΤ.ΑΠ

Ιωάννης Γ. Πάππου: «Το Δ.Σ. της Δωδεκανησιακής Εταιρείας Ανάπτυξης και Προόδου, έχει μόνο μια αποστολή: Να πετύχει».

Σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση των μελών του Δ.Σ. της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Δωδεκανησιακής Εταιρείας Ανάπτυξης και Προόδου (Δ.ΕΤ.ΑΠ.), στα γραφεία του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022.

Η συνάντηση των μελών και η συγκρότησή τους σε σώμα σηματοδοτεί την άμεση έναρξη λειτουργίας της Δ.ΕΤ.ΑΠ. που όραμα έχει να γίνει πηγή συσσωρευμένων πληροφοριών αιχμής, αλλά και φορέας παρακολούθησης της επιχειρηματικής, οικονομικής και κοινωνικής δραστηριότητας στην περιοχή της Δωδεκανήσου, συμβάλλοντας στη διαδικασία λήψης αποφάσεων και εφαρμογής πολιτικών βασισμένων σε έγκυρες και εξειδικευμένες γνώσεις.

Ο στόχος της εταιρείας είναι να συστηματοποιήσει τη συλλογή δεδομένων από διάφορες πηγές και παράλληλα να αναδείξει την αναγκαιότητα και άλλων στοιχείων από νέες πηγές, με σκοπό την παραγωγή και διάθεση έγκαιρης και αξιόπιστης πληροφορίας και γνώσης μέσα από σχετικές δράσεις.

Το Δ.Σ. της Δ.ΕΤ.ΑΠ. έπειτα από την συγκρότησή του σε σώμα έχει ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΙΩΑΝΝΗΣ Γ. ΠΑΠΠΟΥ

Α ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΚΟΥΣΟΥΡΝΑΣ

Β ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΣΙΑΡΤΑΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΠΟΠΤΗΣ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΜΕΛΕΤΩΝ & ΕΡΕΥΝΩΝ: ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ, ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ & ΛΟΙΠΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ

Από τη διαδικασία της συγκρότησης σε σώμα απουσίαζε ο κ. Ι. Παπαδημήτρης λόγω υποχρεώσεων, ο οποίος βρίσκεται εκτός Ελλάδας.

Κατά την πρώτη συνάντηση των μελών του Δ.Σ. τέθηκαν οι βάσεις για την υλοποίηση των δράσεων του 2023, μια χρονιά ευκαιριών αλλά και προκλήσεων για το νέο τοπίο που διαμορφώνεται μετά από την πανδημία, με στόχο οι επιχειρήσεις και τα νησιά της Δωδεκανήσου να στηριχθούν και να αναδειχθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στη λειτουργία του Παρατηρητηρίου Βιώσιμης Ανάπτυξης Δωδεκανήσου, το οποίο αποτελεί τομή για την τοπική οικονομία και το τοπικό επιχειρείν. Μέσα από το Παρατηρητήριο θα γίνεται συγκέντρωση και επεξεργασία στατιστικών στοιχείων σε επίπεδο νομού ή πόλης κατά περίπτωση, προκειμένου να είναι διαθέσιμα έγκαιρα και έγκυρα περιφερειακά στοιχεία, χρήσιμα για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας των επενδύσεων και την τεκμηρίωση υπομνημάτων και εισηγήσεων προς την κεντρική Διοίκηση και προς τους τοπικούς φορείς σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

«Αξιοποιώντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία μίας ομάδας επιτυχημένων επαγγελματιών που ο καθένας έχει ξεχωρίσει στον τομέα του, ένα νέο μεγάλο κεφάλαιο ανοίγει στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου. Είναι μεγάλη η χαρά μου, ως πρόεδρος του νεοσυσταθέντος Δ.Σ. της Δ.ΕΤ.ΑΠ. να έχω δίπλα μου συνεργάτες με τους οποίους συμμεριζόμαστε το ίδιο όραμα, τις ίδιες ιδέες, την ίδια αποφασιστικότητα αλλά κυρίως την ίδια αγάπη για τα νησιά μας. Το Δ.Σ. της Μη Κερδοσκοπικής Δωδεκανησιακής Εταιρείας Ανάπτυξης και Προόδου, έχει μόνο μια αποστολή: Να πετύχει. Ήδη οι προγραμματισμένες δράσεις μας, οι οποίες θα ανακοινώνονται προοδευτικά, ξεκινούν από τον Ιανουάριο, στο πλαίσιο ενός μακρόπνοου σχεδιασμού που έχει ανάγκη ο τόπος», δήλωσε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου και πρόεδρος του Δ.Σ. της Δ.ΕΤ.ΑΠ. κ. Ιωάννης Γεωργίου Πάππου απευθυνόμενος στα μέλη αμέσως μετά τη συγκρότηση σε σώμα της της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Δωδεκανησιακής Εταιρείας Ανάπτυξης και Προόδου.

ADVERTORIALS