Σταϊκούρας: Δεν υπάρχουν σκέψεις για παράταση στις φορολογικές δηλώσεις

Οικονομια Τρίτη, 30η Αυγούστου 2022
eabd247e0c96af9099dd589c072453d5.jpg

Δεν υπάρχουν σκέψεις για νέα παράταση σχετικά με την υποβολή φορολογικών δηλώσεων, τόνισε ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά», ανέφερε ότι η διαδικασία σχεδόν έχει ολοκληρωθεί, καθώς έχει υποβληθεί η συντριπτική πλειονότητα των δηλώσεων, που ανέρχονται σε 6,2 εκατ.

Όπως τόνισε, έχουν ήδη δοθεί δύο παρατάσεις.

Ο κ. Σταϊκούρας σημείωσε ότι η κυβέρνηση θα επιδιώξει να επεκτείνει τη γραμμή άμυνας που έχει χτίσει σε ό,τι αφορά την ακρίβεια, ενώ τόνισε ότι θα υπάρξει δυνατότητα για νέα αύξηση του κατώτατου μισθού το 2023 και αύξηση κάποιων συντάξεων.

Ως προς το αν θα υπάρξει ξεχωριστό επίδομα για το φυσικό αέριο, ανέφερε ότι θα αξιολογηθεί ανάλογα με τον δημοσιονομικό χώρο και τις προτεραιότητες της κυβέρνησης.

Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο νέας ενίσχυσης στην αγορά καυσίμων, είπε ότι εξαρτάται από το ποια θα είναι η τιμή του ρεύματος και του φυσικού αερίου. «Αν χρειαστούν υψηλότερες επιδοτήσεις εκεί, τότε περιορίζονται οι δυνατότητες για άλλες ενέργειες» διευκρίνισε.

kathimerini.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
images-(3).jpeg
Ξεκινούν αύριο Τρίτη οι εργασίες στον κόμβο της Μαρίνας Κω

Δείτε τις κυκλοφορίες ρυθμίσεις για τους επόμενους μήνες.

astynomia6.jpg
Πώς κατάφερε η Ασφάλεια Κω να αποτρέψει τη διοχέτευση ενός κιλού κοκαΐνης στο νησί

Μια ακόμη σημαντική επιτυχία σημείωσε η Ασφάλεια Κω, καθώς κατάφερε να αποτρέψει τη διοχέτευση μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης στο νησί.

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
23 °C
Δευτέρα, 3 Νοεμβρίου 1:52ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency