Ξεκινούν οι φθινοπωρινές ενδιάμεσες εκπτώσεις - Από την 1η ως την 15η Νοεμβρίου. Τι πρέπει να γνωρίζετε

Ξεκινούν οι φθινοπωρινές ενδιάμεσες εκπτώσεις - Από την 1η ως την 15η Νοεμβρίου. Τι πρέπει να γνωρίζετε

Φθινοπωρινή ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος 2019

 

Από τον Εμπορικό Σύλλογο Κω «Ο ΕΡΜΗΣ», ανακοινώνεται ότι με τις διατάξεις του Νόμου 4446/2016, άρθρο 114 παρ. 1, δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 4595 τεύχος Β/28-12-2017, η απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου, σύμφωνα με την οποία η φθινοπωρινή ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος θα ξεκινήσει την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019 και θα λήξει την Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2019.

Οι εμπορικές επιχειρήσεις θα πρέπει να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή στα κάτωθι :

Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, πέραν της αναγραφής της παλαιάς και της νέας τιμής των προϊόντων και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

Οι υποχρεώσεις των καταστημάτων και οι έλεγχοι που ισχύουν κατά τη διάρκεια των τακτικών θερινών και χειμερινών εκπτώσεων, ισχύουν και για την ενδιάμεση εκπτωτική περίοδο του Νοεμβρίου .

Παράλληλα με τα πιο πάνω και σύμφωνα με την απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου τα καταστήματα μπορούν να μείνουν ανοιχτά – προαιρετικά – την Κυριακή  3 Νοεμβρίου 2019 με προτεινόμενο ωράριο από τον Εμπορικό Σύλλογο Κω από τις 11:00 έως και 18:00.

                                                ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                       Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Πασχάλης Βρακίδης                                         Δημήτριος Κώστογλου