Κλείνει το υποκατάστημα της Alpha Bank στο λιμάνι της Κω - Συρρικνώνεται το δίκτυο των συστημικών τραπεζών

Κλείνει το υποκατάστημα της Alpha Bank στο λιμάνι της Κω - Συρρικνώνεται το δίκτυο των συστημικών τραπεζών

Κλειστό θα βρουν όσοι επισκεφθούν το κατάστημα της τράπεζας ALPHA στο λιμάνι της Κω, τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου, καθώς η τράπεζα με ανακοίνωσή της, ενημερώσε το κοινό πως το συγκεκριμένο υποκατάστημα θα λειτουργεί έως την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου.

Το υποκατάστημα κατεβάζει ρολά στο πλαίσιο συρρίκνωσης του δικτύου της τράπεζας, αφού ο Ενιαίος Μηχανισµός Εποπτείας εδώ και αρκετό καιρό είχε ενημερώσει τις συστηµικές τράπεζες (Τράπεζα Πειραιώς, Εθνική Τράπεζα , Alpha Bank και Eurobank) ότι πρέπει να προχωρήσουν σε δραστικές περικοπές στα κόστη, το οποίο συνεπάγεται μείωση προσωπικού και κλείσιμο καταστημάτων.

Οι εργαζόμενοι του υποκαταστήματος φαίνεται πως θα συνεχίζουν να εργάζονται στο μοναδικό πλέον υποκατάστημα της τράπεζας το οποίο βρίσκεται στην είσοδο της πόλης της Κω, το οποίο πλέον θα πρέπει να εξυπηρετεί όλους τους πελάτες της Alpha με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως σύµφωνα µε το νέο πλάνο, το δίκτυο της κάθε συστηµικής τράπεζας θα έχει γύρω στα 300 καταστήµατα, το οποίο σημαίνει ότι η κάθε τράπεζα θα πρέπει να κλείσει περισσότερα από 100 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

ADVERTORIALS