Οικονομική ενίσχυση, 2.5 εκατ. ευρώ, από την Κομισιόν στην Κω, για τις ζημιές από τον σεισμό του Ιουλίου

Οικονομια Πέμπτη, 31η Μαΐου 2018
980666f65b1ebd0291d9c96fd8543693.jpg

Την οικονομική ενίσχυση ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ για την αποκατάσταση των υποδομών στην Κω που επλήγη από σεισμό τον Ιούλιο του 2017, πρότεινε σήμερα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Η Επιτροπή ανακοίνωσε ότι τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ θα χορηγηθούν από το Ταμείο Αλληλεγγύης της ΕΕ (ΤΑΕΕ) και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να καλυφθούν οι δαπάνες για μέτρα προστασίας των μνημείων και των αρχαιολογικών χώρων, καθώς και για την αποκατάσταση της υποδομής μεταφορών.

Σημειώνεται ότι το Φεβρουάριο, η Επιτροπή είχε προτείνει οικονομική ενίσχυση, ύψους 1,3 εκατ. ευρώ από το ΤΑΕΕ για τη Λέσβο που είχε πληγεί από σεισμό τον Ιούνιο του 2017.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
mikroviologiko_ergastirio_16_1.jpg
Kλειστά τα Μικροβιολογικά Εργαστήρια της Κω, αύριο Παρασκευή 7 Νοεμβρίου

Συμμετέχουν στην Πανελλαδική κινητοποίηση του κλάδου.

astynomia-1.jpg
Τροχαίο με εγκατάλειψη στην Κέφαλο - Συνελήφθη 45χρονος αλλοδαπός

Το περιστατικό σημειώθηκε χθες Τετάρτη 5 Νοεμβρίου.

20251105_152947_copy_1600x1200.jpg
Ξεκίνησαν οι εργασίες για την επέκταση του πάρκινγκ στη Ζιά

Την Τρίτη 4 Νοεμβρίου ξεκίνησαν οι εργασίες διαμόρφωσης του νέου χώρου στάθμευσης που νοίκιασε ο Δήμος Κω στη Ζιά, με στόχο την αποσυμφόρηση της περιοχής κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
19 °C
Παρασκευή, 7 Νοεμβρίου 6:36ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency