Σε Αθηναίους με ηλεκτρονικό πλειστηριασμό ξενοδοχείο της Ρόδου

Οικονομια Πέμπτη, 24η Μαΐου 2018
3fdcbe765f1d1cc5095dd5dab8953c10.jpg

Σε επιχειρηματικό σχήμα της Αθήνας «πέρασε» μεγάλο και γνωστό ξενοδοχείο της Ρόδου που βγήκε σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό χθες το μεσημέρι. Είναι η πρώτη φορά που μία μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα του νησιού μας αλλάζει χέρια μέσα από τη συγκεκριμένη διαδικασία.

Το ξενοδοχείο πέντε αστέρων που βρίσκεται στην περιοχή των Κολυμπίων και είναι 106 δωματίων (συγκεκριμένα διαθέτει 79 δωμάτια και 23 σουίτες και συνολικά 230 κλίνες) βγήκε στο σφυρί από την τράπεζα Eurobank για χρέη ύψους περίπου 6 εκατομμυρίων ευρώ. Συγκεκριμένα η πρώτη προσφορά είχε οριστεί στα 5.760.000 ευρώ.

Ανήκε σε γνωστή οικογένεια επιχειρηματιών της Ρόδου, η οποία δεν κατάφερε να συγκεντρώσει το ποσό που απαιτούνταν ώστε να ανασταλεί η διαδικασία έστω και για κάποιο μικρό χρονικό διάστημα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συγκέντρωσε η «Ρ», οι ενδιαφερόμενοι ήταν δύο και μάλιστα ο δεύτερος δραστηριοποιείται ήδη στο χώρο των ξενοδοχείων με αρκετές επενδύσεις όχι μόνο στη Ρόδο αλλά και σε άλλα νησιά. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για πολύ μικρή διαφορά που χώριζε τις δύο προσφορές!.
Επίσημες ανακοινώσεις για τον πλειοδότη και το τίμημα αναμένεται να γίνουν σήμερα.

Σημειώνεται ότι η διαδικασία του ηλεκτρονικού πλειστηριασμού ξεκίνησε στις 2 χθες το μεσημέρι και ολοκληρώθηκε στις 6 το απόγευμα. Το ξενοδοχείο που βγήκε στο σφυρί, βρίσκεται σε έκταση περίπου 24 στρεμμάτων κοντά στην παραλία Κολυμπίων και τόσο το οικόπεδο όσο και τα κτίσματα που υπήρχαν σε αυτό εκτιμήθηκαν ότι έχουν εμπορική αξία που ανέρχεται σε 5.760.000 ευρώ, ποσό που αποτελούσε και την τιμή της πρώτης προσφοράς.

rodiaki.gr/

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
revma_091011.jpg
Πολύωρη διακοπή ρεύματος λόγω ζημιάς στο εργοστάσιο του ΔΕΔΔΗΕ στο Μαστιχάρι

Λίγο πριν τις 10 το πρωί της Κυριακής σημειώθηκε το black out. Μέχρι τις 12 θα επανέλθει το ρεύμα σε όλο το νησί.

stighmiotipo-othonis-2025-07-06-093245.png
Οι ΠΥΞ ΛΑΞ έρχονται στην Κω

Μεγάλη συναυλία την Παρασκευή 18 Ιουλίου στο Δημοτικό Γήπεδο Πυλίου

foibosdrone.jpg
kos3x3.gr: Οδηγός για το μεγαλύτερο μπασκετικό γεγονός της Κω

Το kos3x3.gr είναι μια πλήρως οργανωμένη και φιλική προς τον χρήστη ιστοσελίδα, ιδανική για όσους θέλουν να λάβουν μέρος ή να παρακολουθήσουν το τουρνουά.

15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
22 °C
Δευτέρα, 7 Ιουλίου 4:35ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency