Σε Αθηναίους με ηλεκτρονικό πλειστηριασμό ξενοδοχείο της Ρόδου

Οικονομια Πέμπτη, 24η Μαΐου 2018
3fdcbe765f1d1cc5095dd5dab8953c10.jpg

Σε επιχειρηματικό σχήμα της Αθήνας «πέρασε» μεγάλο και γνωστό ξενοδοχείο της Ρόδου που βγήκε σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό χθες το μεσημέρι. Είναι η πρώτη φορά που μία μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα του νησιού μας αλλάζει χέρια μέσα από τη συγκεκριμένη διαδικασία.

Το ξενοδοχείο πέντε αστέρων που βρίσκεται στην περιοχή των Κολυμπίων και είναι 106 δωματίων (συγκεκριμένα διαθέτει 79 δωμάτια και 23 σουίτες και συνολικά 230 κλίνες) βγήκε στο σφυρί από την τράπεζα Eurobank για χρέη ύψους περίπου 6 εκατομμυρίων ευρώ. Συγκεκριμένα η πρώτη προσφορά είχε οριστεί στα 5.760.000 ευρώ.

Ανήκε σε γνωστή οικογένεια επιχειρηματιών της Ρόδου, η οποία δεν κατάφερε να συγκεντρώσει το ποσό που απαιτούνταν ώστε να ανασταλεί η διαδικασία έστω και για κάποιο μικρό χρονικό διάστημα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συγκέντρωσε η «Ρ», οι ενδιαφερόμενοι ήταν δύο και μάλιστα ο δεύτερος δραστηριοποιείται ήδη στο χώρο των ξενοδοχείων με αρκετές επενδύσεις όχι μόνο στη Ρόδο αλλά και σε άλλα νησιά. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για πολύ μικρή διαφορά που χώριζε τις δύο προσφορές!.
Επίσημες ανακοινώσεις για τον πλειοδότη και το τίμημα αναμένεται να γίνουν σήμερα.

Σημειώνεται ότι η διαδικασία του ηλεκτρονικού πλειστηριασμού ξεκίνησε στις 2 χθες το μεσημέρι και ολοκληρώθηκε στις 6 το απόγευμα. Το ξενοδοχείο που βγήκε στο σφυρί, βρίσκεται σε έκταση περίπου 24 στρεμμάτων κοντά στην παραλία Κολυμπίων και τόσο το οικόπεδο όσο και τα κτίσματα που υπήρχαν σε αυτό εκτιμήθηκαν ότι έχουν εμπορική αξία που ανέρχεται σε 5.760.000 ευρώ, ποσό που αποτελούσε και την τιμή της πρώτης προσφοράς.

rodiaki.gr/

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
dhmos-kw.jpg
Εκτεταμένος καθαρισμός οδών του παραλιακού μετώπου της πόλης Κω, τη Δευτέρα 21 Ιουλίου

Εκτέλεση εργασιών εκτεταμένου καθαρισμού και πλύσης οδοστρώματος.

stighmiotipo-othonis-2025-07-18-174741.png
Νικητιάδης: Με τη ΝΔ είδος πολυτελείας οι διακοπές στα νησιά μας

''Αυξήσεις που αγγίζουν το 43% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια από το 2019 μέχρι σήμερα''

stighmiotipo-othonis-2025-07-18-174511.png
Μηνάς Χατζημιχαήλ: Τουριστική επένδυση με… απόσβεση σε 25 χρόνια; Όχι, ευχαριστώ

Όταν το κράτος σου φέρεται σαν εχθρός… έρχονται τα funds ως «άσπονδοι φίλοι».

stighmiotipo-othonis-2025-07-18-114054.png
Ιωάννης Παλλήκαρης: Σταμάτης Κ. Μανούσης - Ένα αφήγημα ζωής

Ο κ. Ιωάννης Γ. Παλλήκαρης είναι ομ. καθηγητής Οφθαλμολογίας, Ιατρική Σχολή, Πανεπιστήμιο Κρήτης

15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
24 °C
Σάββατο, 19 Ιουλίου 3:32ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency