Fraport Greece: Επιχειρησιακοί οι λόγοι της απόφασης της Ryanair, να περιορίσει τις πτήσεις της στην Ελλάδα

Fraport Greece: Επιχειρησιακοί οι λόγοι της απόφασης της Ryanair, να περιορίσει τις πτήσεις της στην Ελλάδα

Σε επιχειρησιακούς λόγους αποδίδει την απόφαση της Ryanair να περιορίσει το πτητικό της έργο στην Ελλάδα ο γενικός διευθυντής της Fraport Greece, κ. Γιώργος Βήλος.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Βήλου:

«Η απόφαση της Ryanair να περιορίσει το πτητικό της έργο στην αγορά του εσωτερικού οφείλεται σε επιχειρησιακούς λόγους της εταιρείας. H Fraport Greece σέβεται τις επιχειρησιακές ανάγκες και επιλογές της Ryanair, η οποία σε κάθε περίπτωση εξακολουθεί να αποτελεί έναν στρατηγικό συνεργάτη που επιχειρεί στα 9 από τα 14 αεροδρόμια, κατέχοντας σημαντικό μερίδιο αγοράς και καταγράφοντας μεγάλη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια στους διεθνείς προορισμούς.Από την πλευρά μας, προτεραιότητα αποτελεί η εξυπηρέτηση της αυξημένης επιβατικής κίνησης που αναμένουμε φέτος στα αεροδρόμιά μας και οι ενέργειές μας στοχεύουν προς αυτή την κατεύθυνση».

Υπενθυμίζεται ότι μόνο 3 δρομολόγια από Αθήνα προς Μύκονο, Σαντορίνη και Θεσσαλονίκη διατηρεί αυτό το καλοκαίρι η Ryanair στην αγορά εσωτερικού στην Ελλάδα, ακυρώνοντας από 1η Ιουνίου όλα τα υπόλοιπα δρομολόγια εσωτερικού, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε ο αερομεταφορέας.Η Rynair γνωστοποίησε την απόφασή της να μεταφέρει 2 αεροσκάφη από την Αθήνα και τα Χανιά σε βάσεις της στη Γερμανία, επικαλούμενη τις χρεώσεις των ελληνικών αεροδρομίων. Επίσης, ανακοίνωσε  ότι η βάση της στα Χανιά θα κλείσει, με συνέπεια να ακυρωθούν 4 πτήσεις από το εξωτερικό προς τα Χανιά.

ADVERTORIALS